Butaforiile din polistiren – clienti impresionati!

Usor si manevrabil, polistirenul EPS este perfect pentru a crea decoruri de teatru, statui, obiecte supradimensionate, atat pentru interior, cat si pentru exterior.
Beneficiile butaforiilor din polistiren:
  • Sunt realizate din material de calitate EPS;
  • Durabile si rezistente la socuri;
  • Atrag atentia;
  • Pot fi vopsite in orice culoare dorita;
  • Usor de montat si de transportat;
  • Ideale pentru magazine, showroomuri, targuri etc.
Cauti metode creative de a atrage clientii in magazin? Butaforiile sunt alegerea perfecta, atragand toata atentia trecatorilor. Poti crea cu usurinta o butaforie care sa se potriveasca cu activitatea firmei pentru a-i spori notorietatea si fluxul de clienti.
Butaforie Polistiren Lebada Gigantica bust, butaforie polistiren regele ferdinand, statui polistiren masca gigantica polistiren, butaforii, elemente decorative statuie din polistiren venus din milan butaforii polistiren
Cauti decoruri pentru un eveniment, piesa de teatru sau prezentare?
Va stam la dispozitie pentru orice proiect aveti in gand. Putem realiza orice model, la orice dimensiune. De la copaci, dovleci uriasi, casute pentru piese de teatru, animale supradimensionate etc.
Esti sculptor si vrei sa atragi atentia? Putem recrea cu usurinta opera ta de arta la dimensiuni mai mari, pentru a atrage atentia vizitatorilor. Sunt foarte apreciate operele de arta supradimensionate amplasate in locuri cheie din oras, pentru a spori dorinta de a vizita si cunoaste artistul.
Artisti mari de pretutindeni au transformat butaforiile din polistiren in opere de arta, impresionante si nerealizabile in cu alte materiale. Profunzimea si multitudinea detaliilor care pot fi infaptuite in polistiren sunt nelimitate.
statuie polistiren Boy by Ron Mueck, Butaforie polistiren Inotator Statuie Polistiren London Ink Statue Butaforie Polistiren Inotator Statuie Polistiren London Ink Statue Producator Butaforii Inotator Statuie Polistiren London Ink Statue
Daca va doriti sa atrageti atentia clientilor, butaforiile sunt alegerea cea mai la indemana si de efect, sunt usor de montat si transportat, putem realiza orice model, la orice dimensiune, sunt foarte rezistente la exterior si durabile in timp.