Modele Fatade Case, Producator Profile Decorative

REDECORAREA FATADEI CASEI CU PROFILE DECORATIVE DIN POLISTIREN

Scopurile oricarui proiect de renovare a fatadei casei sunt:
  • Sa aduca un plus de confort pentru locatari; 
  • Sa creasca valoarea casei si sa-i mareasca pretul in cazul unei vanzari;
modele fatade case cu profile decorative, ancadramente, cornisa, coloane si pietre de bosaj

Din cand in cand este recomandat sa ne focusam pe cresterea confortului din casa noastra. Acest lucru sporeste atmosfera placuta din casa, dar si valoarea de piata a casei, astfel incat, daca dorim sa vindem casa, sa obtinem o suma considerabila. 

Infrumusetarea fatadei casei cu  profile decorative, creste imediat farmecul ei, impresionand de la prima vedere. Ai o singura ocazie sa impresionezi cumparatorii si de aceea trebuie sa-ti maresti sansele.
Diferentierea fata de alte case, cu ajutorul ornamentelor decorative, asigura unicitatea si o valoare crescuta a proprietatii. 


Fatada casei este foarte importanta, este primul lucru care se vede si este si cartea de vizita a proprietarilor. 

Cel mai important, fatada casei trebuie sa protejeze interiorul de caldura, de frig si de infiltratii. Este recomandat sa izolati casa cu termosistem, astfel incat sa nu aveti probleme iarna, dar nici vara. Termosistemul retine caldura iarna, iar vara protejeaza casa de caldura. 

Modele Fatada Casa Moderna cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

La aceasta lucrare s-au folosit:

Profilele decorative din polistiren sunt usoare, putand fi aplicate peste termosistem, fara sa-l ingreuneze. Sunt acoperite cu un strat mineral, care protejeaza de intemperii, socuri mecanice si raze UV. 

Puteti opta pentru profilele decorative personalizate. Se poate realiza orice model, la orice dimensiune, pentru o potrivire perfecta cu dimensiunile si stilul casei. 

Profilele din polistiren aduc un plus de valoare casei si ii asigura unicitate.