Modele Fatade de Case Moderne – Cum?

Fatade moderne pentru case rezidentiale

Traim intr-o societate foarte deschisa la noutate, iar optiunile in privinta materialelor de constructii sunt foarte variate. Designul caselor a cunoscut o explozie de forme si de culori. Fiecare isi doreste o casa deosebita, unica, personalizata.

O locuinta nu mai este doar un loc in care locuim, ea poate fi o proiectie a personalitatii noastre. O carte de vizita pentru toti vizitatorii. Putem sa creem casa visurilor noastre, care sa ne exprime ideile si personalitatea.

case patrate moderne, fatade case cu profile decorative, ornamente polistiren Case Moderne, Fatade Case cu profile decorative, colturi, cornise, ancadramente Fatade de Case Moderne, case clasice modernizatem profile polistiren fatade blocuri moderne cu paouri decorative din polistiren, termosistem decorativ


Cele mai frumoase case sunt cele care stilizeaza elementele vechi in ceva nou si modern. Arhitectura veche inca ne marcheaza si ne impresioneaza vizual. Opulenta si detaliile foarte incarcate atrag toate privirile, insa nu se mai potrivesc cu stiulul de viata al omului modern.

Au aparut materiale de constructii noi, care ne ajuta sa facem o casa cat mai eficienta din punct de vedere al incalzirii iarna si al racirii vara. Termosistemul a dus insa la aparitia unui design foarte simplist, gen cutie, pentru casele construite in acesta perioada. Foarte multe case rezidentiale sunt construite dupa acest stil functional, banal si fara personalitate. Dorinta pentru o casa personalizata a inceput sa apara in sufletul locatarilor, plictisiti de ceea ce vad in jurul lor.

Stilul minimalist este foarte interesant, insa greu de realizat pe o fatada deja existenta. Iar daca se doreste acest stil, locatarii trebuie sa aiba un anumit stil de viata care sa se completeze cu casa, altfel efectul vizual nu o sa fie cel sperat.

Fatadele deja existente pot beneficia de o solutie foarte practica si eleganta: profilele decorative personalizate din polistiren CoArtCo. Aceste ornamente din polistiren au aparut datorita termosistemului, care nu mai permite montarea unor elemente grele pe suprafata lui. Profilele de exterior CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat A200, care este foarte rezistent si este cel mai indicat pentru fatade. Ulterior toate ornamentele de fatada sunt grunduite manual cu doua straturi de rasina grunjoasa. Acesta rasina minerala asigura durabilitate si un efect estetic natural, asemanator celor din trecut realizate din ciment, piatra sau ipsos.
fatade moderne case, termosistem fluid, polistiren decupat, exterior fatade case trafor, termosistem decorativ, profile decorative polistiren fatade case moderne cu panouri decorative caneluri, termosistem decorativ fatade blocuri cu panouri decorative moderne, profile decorative bloc


Avantajul profilelor decorative CoArtCo este ca pot fi realizate pe comanda, in orice model, la orice dimensiune. Astfel orice dorinta in design poate fi realizata cu usurinta.

Casa nu mai este doar o cladire functionala, ea poate fi o carte dechisa cu povestea celor care locuiesc in ea. Fiecare geam poate spune o parte din poveste, iar usa de la intrare poate fi punctul culminant care sa capteze toata atentia, prin opulenta sau eleganta. Un basorelief poate incanta orice privitor cand ii descifreaza semnificatia. Un geam rotund te poate duce cu gandul la mare, pe cand o arcada te transpune intr-un castel.

Fiecare isi poate crea propria poveste care sa il reprezinte. Recomandarea noastra este sa se apeleze la un arhitect sau designer de fatada pentru un efect vizual unitar. Stilul modern nu trebuie sa fie doar in linii drepte, poate fi plin de detalii florale, trafoare, basoreliefuri.

Unicitatea nu a fost niciodata mai accesibila decat acum. Indrazneste si contureaza povestea ta!

Ferestre Complete
fatade de case moderne cu ferestre decorative exterior, profile decorative
Stucaturi
fatade case moderne cu stucaturi din polistiren, diferite modele si dimensiuni
Coloane
Fatade de Case Moderne cu coloane decorative din polistiren pret
Panouri Decorative
fatade case moderne cu panouri decorative din polistiren - termosistem decorativ
Console
Fatade case moderne console din polistiren decorative pret