Profile Decorative pentru Fatade Case – Foarte Personalizate

Producator profile decorative Pentru că unicitatea ne caracterizează, oferim servicii de personalizare a profilelor decorative de exterior și de interior, la cele mai înalte standarde.

Profile Decorative din pentru fatade case. Modelaj Stucaturi.

 

Producem profile decorative personalizate. Executăm la comandă profile decorative: blazoane, capiteluri, sigle, nișe, arcade, baghete, șeminee, scafe, coloane, cornișe, solbancuri, pervazuri, colturi, ancadramente, brauri,  basoreliefuri și orice alt model dorit la comandă.

Putem furniza orice tip de elemente decorative atat pentru exterior, cat si pentru interior.
Toate produsele pentru exterior sunt acoperite cu o rasina minerala grunjoasa, care asigura rezistenta la intemperii si la razele UV. Culoarea rasinii este gri-maroniu, usor nisipoasa. Dupa montaj ele se vopsesc cu vopsea lavabila in orice culoare dorita. Dupa vopsire profilele se intaresc si mai mult. Recomandam vopsirea in culori pastelate, care permit vizualizarea umbrelor. Tocmai aceste umbre aduc farmecul unei cladiri infrumusetate cu profile decorative.

Profilele de interior sunt acoperite cu o rasina minerala fina, care le da duritate si asigura o aderenta foarte buna cu lavabila folosita la final.

Pe site-ul nostru sunt prezentate cateva modele de produse pentru inspiratie, insa noi putem realiza orice model dorit, pe baza de imagini sau fotografii.
Fie ca este vorba de reconditionarea unei case vechi sau de infrumusetarea uneia noi, CoArtCo va poate furniza elementele decorative necesare.

Asiguram serviciul de simulare de fatada. Acest serviciu este unul contra cost, separat de costul profilelor decorative. Apeland la acest serviciu de simulare de fatada, puteti vizualiza rezultatul final si se pot face modificari din punct de vedere estetic.

Showroomul nostru este in Bucuresti pe strada Barbu Mumuleanu, nr. 29, iar programul de lucru este de luni pana vineri, de la 09.00 la 17.00. Expediem produse in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa punem in practica proiectul dumneavoastra de amenajare interioara sau exterioara!

CoArtCo înnobilează spiritul și casa!


 


 

Mai jos puteţi găsi inspiraţie pentru casa dumneavoastră. Putem realiza orice model, la orice dimensiune.