Proiect casa rezidentiala Bucurestii Noi

Proiect casa rezidentiala Bucurestii Noi

Stilul neoromanesc este singurul stil arhitectural romanesc. Este unic in lume si se gaseste numai in tara noastra. Acest stil arhitectural este o incununare a eforturilor poporului roman de a rezista in fata cotropitorilor. Elementele caracteristice ale acestui stil: cula, seria de trei geamuri, simboluri etnografice, simbolul paunului, coloanele scurte si groase etc.

Colaborarea noastra in cadrul acestui proiect residential a inceput cu vizita beneficiarului la noi la birou, moment in care s-au stabilit in linii mari detaliile colaborarii. Au urmat mai multe discutii pentru stabilirea tuturor detaliilor stilului, a bugetului si a perioadei de incepere a lucrului.

Stilul neoromanesc cuprinde foarte multe elemente decorative ornate cu motive vegetale si animale stilizate, pline de simbolistica. Un loc aparte in cadrul acestui proiect il au panourile traforate, cu structura metalica interioara, a caror productie a necesitat foarte multa maiestrie. Panourile decorative dintre ferestre aduc un plus in povestea casei, prin simbolul paunului, protectorul casei si al belsugului.

Toate elementele decorative de la aceasta casa au fost realizate pe comanda personalizata, in functie de proportiile casei. Sunt elemente noi, realizate pentru prima oara de echipa noastra.

Beneficiarul a apelat la serviciile complete oferite de firma noastra: consultanta tehnica, serviciu de design pentru fatada, productie personalizata de ornamente arhitecturale, montaj specializat. Numai asa rezultatul final este unul frumos si unitar.

Acum beneficiarul se poate bucura de o casa frumoasa, calda, plina de viata si cu o poveste care se poate vedea pe toate fatadele ei.

Aceasta casa in stil neoromanesc este o investitie buna atat din perspectiva economica, cat si sufleteasca, aducand numeroase satisfactii. Le dorim beneficiarilor zile fericite si pline de impliniri in aceasta casa deosebita si le multumim pentru colaborarea frumoasa!

Daca doriti sa realizati o casa sau o fatada de casa in stil neoromanesc, va invitam sa ne contactati telefonic sau pe mail.