Amenajare Sala Evenimente – Panou Decorativ 3D

Orice sala de evenimente trebuie sa fie unica. Prin unicitatea decorurilor poti schimba starea de spirit a invitatilor. Ne bucuram de fiecare data sa fim implicati in proiecte de design interior indraznete, care ne testeaza tehnicile de lucru.
Asa s-a intamplat si in cazul proiectului cu panouri inflorate pentru o sala de evenimente din Panciu.

Viziunea proiectului se datoreaza designerului Amalia Predescu, careia ii multumim pe aceasta cale, pentru colaborarea frumoasa si creativitatea de care da dovada!

panou 3d, panou decorativ 3d, panouri 3d, panouri decorative 3d, panouri 3d polistiren, panou decorativ, panou polistiren, panouri decorative, panouri polistiren

Acest perete plin de flori supradimensionate este o incantare pentru ochi. A devenit imediat punctul de focus al incaperii, atragand in mod magnetic toate privirile.

Este o metafora a bucuriei naturii, transpusa atat de frumos prin flori. Intregul concept pentru aceasta sala a fost gandit de designerul Amalia Predescu si este menit sa ne incante in momentele cele mai dragi, atunci cand serbam momente importante din viata noastra, alaturi de prieteni si familie.

Mai multe detalii despre creatvitatea si ideile originale ale designerului Amalia Predescu, puteti gasi aici. Impreuna cu ea am realizat mai multe proiecte de amenajari interioare si exterioare si ne bucuram ca de fiecare data ne acorda increderea sa punem in practica ideile ei.

La acest proiect noi am furnizat randarea 3D pe baza conceptului, executia si montajul. Peretele inflorat a fost realizat din mai multe panouri de polistiren expandat A200, acoperite cu o rasina fina, foarte rezistenta. Panourile din polistiren au fost lipite intre ele si de peretele suport, la fata locului.

Apoi au fost chituite, finisate si vopsite. Iar rezultatul este unul spectaculos, care sigur va bucura pe toti invitatii din sala de evenimente din Panciu.

montare panou 3d sala nunta, panouri 3d decorative, sali nunti, panouri decorative, amenajari sala evenimente, montaj panou decorativ polistiren

Peretele cu flori are dimensiunea de 3 metri inaltime, pe 5 metri lungime si o grosime in cel mai mare punct de 30 de cm. Efectul estetic este intensificat de aceasta grosime mare, care creeaza umbre, iar aceste umbre contureaza petalele florilor.
Pentru un astfel de proiect trebuie rabdare, incredere si viziune, calitati de care atat beneficiarul, cat si designerul au dat dovada.

Incurajam cat mai multe proiecte de acest fel, originale, care cresc prestigiul locatiei si aduc un plus de incredere pentru clienti.