Amenajare Sala Evenimente si Receptia Hotelului Capitol – Bucuresti

Prezenta profilelor decorative CoArtCo la Hotel Capitol Bucuresti a fost posibila prin colaborarea cu firma Vlad Group. Vlad Group fost contractorul principal, ocupandu-se de toate etapele realizarii proiectului la gata. La aceasta lucrare noi am furnizat cornisele necesare, atat modelul drept din holul de la receptie, cat si modelul ornat din sala de evenimente.

Cornisa cu model drept are 40 de cm pe perete, cu 34 de cm pe tavan. In sala de evenimente s-a dorit o cornisa complicata, care sa mascheze sistemul de ventilatie situat in tavan. De fapt, ambele modele mascheaza sistemul de ventilatie, de aceea s-a si optat pentru aceste profile din polistiren, pentru ca sunt usoare si pot fi montate astfel incat sa fie si practice, dar si placute estetic.

Pe baza unui model de cornisa dat de arhitecta, echipa noastra a fabricat din polistiren cornisa ornata. In sala de evenimente de la hotel Capitol, nu exista niciun profil decorativ, insa s-a dorit crearea unei atmosfere rafinate si distinse, in ton cu restul amenajarilor din hotel. Dimensiunile ei sunt de 33 cm pe tavan cu 33 de cm pe perete. A fost gandita sa fie echilibrata si suficient de mare, incat sa iasa in evidenta detaliile ornamentale. Frunzele de acant, florile si rozetele de pe cornisa ajuta la formarea unei atmosfere opulente, in concordanta cu cadrul elegant si demn al salii.

Montajul corniselor a fost realizat de specialistii de la Vlad Group. De asemenea, ei au realizat si finisarea lor, astfel incat totul sa fie impecabil. Va invitam sa vedeti cateva imagini cu sala de evenimente unde a fost montata cornisa CoArtco si de asemenea, sa ii cunoasteti pe colaboratorii nostri de incredere de la Vlad Group.