Ancadramente Ferestre – Profile Decorative Polistiren

In completarea conceptului arhitectural, ancadramentele pentru ferestre vin sa scoata in evidenta diverse forme sau marimi ale acestora. Este foarte important ca fatada exterioara sa delimiteze foarte bine stilul in care a fost executata constructia si elementele definitorii ale sale.

ancadrament fereastra din polistiren montat pe fatada casei cu solbanc din polistiren coartco

ancadramente din polistiren pentru ferestre la exterior

ancadramente decorative din polistiren montate pe fatada casei

Ancadramente Ferestre din Polistiren montate pe fatada casei

Profile pentru Ferestre din Polistiren CoArtCo

Arhitectii folosesc diverse tipuri de ancadramente pentru ferestre tocmai pentru a da dovada de originalitate si de moblitate. Aceste structuri se pot construi pe comanda in functie de preferintele fiecarui client, in functie de marimea si forma fiecarei ferestre. Constructiior tip vila-urbana li se vor potrivi structuri in linii drepte, in timp ce caselor sau pensunilor de la munte li se vor potrivi cele cu forme usor rotunjite.

Profile din Polistiren Spiralate pentru Exterior

Profile decorative pentru geam, ancadramente polistiren pentru fatade case

Profile Decorative Polistiren pentru Geamuri

Ancadramentele pentru ferestre sunt structuri simple insa foarte importante in compozitia estetica a unei case. Pot avea diferite forme, culori, se pot asorta foarte bine cu cromatica peretilor exteriori. Sunt preferate de majoritatea clientilor care simt nevoia de schimbare, de nou, cu un minim de investitie. Acestea se pot vopsi cu orice tip de vopsea pe baza de apa sau acrilica pentru exterior.

Ornamente pentru Ferestre Exterior

Profile Decorative din Polistiren cu Arcade deasupra Geamurilor

fatada casa cu ancadramente simple din polistiren si placata cu caramida aparenta

fatada casa cu profile decorative din polistiren montate in jurul geamurilor si a usii

fatade case cu ancadramente decorative din polistiren montate in jurul ferestrelor

Desi par a fi niste structuri standardizate, poate usor inexpresive, ele pot spune de cele mai multe ori povestea unui epoci. Sunt parte ale unei laturi receptive ale arhitecturii. In esenta lor sunt structuri ce se muleaza pe viziunea fiecarei persoane in parte. Atunci cand le utilizam este bine sa tinem seama de stilul arhitectural al consructiei, de zona in care se afla aceasta si de ce nu izul sau ancestral. In cazul constructiilor noi, ancadramentele se vor realiza la comanda, in functie de cerintele si gustul clientului.