Butaforiile

Butaforiile sunt elemente de decor realizate din materiale usoare, mai ales din polistiren. Prima oara au fost folosite pentru decorurile din teatru si film, unde erau ideale datorita flexibilitatii in manevrare. In prezent ele pot fi folosite cu succes peste tot, atat in interior, cat si la exterior.

Tehnologiile din prezent, ne permit realizarea unor butaforii foarte rezistente si care imita cu succes orice model dorit. Putem realiza personaje din desene animate sau filme, busturi, obiecte supradimensionate, elemente din natura, animale etc.

decor studio filmari, decor teatru, butaforii polistiren

Butaforiile au fost mereu prezente in jurul nostru si sunt utilizate in diferite situatii, ca solutii salvatoare. Realizarea unor statui din ipsos, ciment sau alte materiale implica timp si costuri ridicate, pe cand butaforiile din polistiren pot fi realizate intr-un timp mai scurt si costuri reduse.

butafrie din polistiren, lebada, comana, statuie supradimensionata exterior
Avantajul principal este ca dimensiunea butaforiilor nu este o problema pentru noi, putem realiza orice model, la orice dimensiune. Folosim rasini foarte rezistente pentru exterior, care pastreaza intacta suprafata butaforiei, precum si structura metalica, pentru un plus de stabilitate.
In functie de dorintele clientului putem vopsi in orice culoare dorita, putem aplica foita de aur sau putem antichiza in diferite moduri. Tehnologia noastra ne permite sa nu avem limitari si suntem intr-un proces continuu de imbunatatire si modernizare.
Butaforiile sunt puncte de interes vizual, care incanta privirea si ne bucura. Pozele din articol sunt cateva dintre lucrarile noastre, care au fost adevarate provocari, dar care ne-au adus multe satisfactii.