De ce e nevoie de un arhitect?

Mereu ne dorim schimbari la casele noastre, fie ca schimbam, gresia, tapetul sau chiar fatada. Schimbarile aduc o atmosfera noua in casa si o noua stare de spirit pentru locatari. De asemenea, tendintele in amenajarea caselor sunt intr-o continua schimbare si inovare si ne dorim sa ne bucuram de ele. fatada casa schimbare, renovare, idei, imagini ornamente fatada casa iedei, renovari, modernizari
casa cu fatada fluida arhitect, idei, imagini, modele, exterior case fatade de case moderne proiecte, arhitect profile decorative Gasim in jurul nostru foarte multe surse de inspiratie: reviste, site-uri, bloguri etc., care ne sfatuiesc pas cu pas cum sa finalizam un proiect de amenajare, de la concept, pana la manopera. Este foarte usor sa ne alegem lucrurile care ne plac si care credem ca s-ar potrivi spatiului nostru. In acest context rolul unui arhitect pare inutil.

Dar oare asa se intampla? Noi credem ca un arhitect sau un designer este esential, daca va doriti un proiect de calitate! Un arhitect vine cu imaginea de ansamblu si face ca intreagul proiect sa se lege. El discuta cu cei care locuiesc in casa, ca sa le inteleaga stilul de viata si asteptarile de la spatiul de locuit. Arhitectul vine cu o gandire proaspata, obiectiva, corecta si dirijeaza catre bunul gust.

arhitect fatada casa neoromaneasca, profile decorative din polistiren in stil neoromanesc casa neoromaneasca renovare, proiect arhitect arhitect neoromanesc, stil, stiluri romanesti
Arhitectul concepe un proiect corect din punct de vedere al proportiilor si asigura fluiditatea elementelor. Bineinteles, fiecare arhitect are stilul lui propriu, de aceea va recomandam sa vedeti portofoliile de lucrari ale mai multor ahitecti, inainte de a alege cu cine doriti sa colaborati. O sa remarcati elemente de design care se repeta, e ca o amprenta personala lasata de fiecare arhitect.
In concluzie: la fiecare proiect de amenajare interioara sau exterioara este nevoie de un arhitect sau designer, care isi cunoaste meseria!

Noi va recomandam sa vedeti portofoliul arhitectului Adrian Paun, care ne-a impresionat prin stilul lui neoromanesc modernizat. Casele concepute de el sunt adevarate bijuterii vizuale, unice in lume, asa cum este si ordinul arhitectural neoromanesc, specific numai poporului nostru.

ancadramente si cornise neoromanesti, proiect arhitect, fatade case friza neoromaneasca in proiect de fatada casa de arhitect neoromanesc paun cornisa si ancadramente in stil neoromanesc, renovare fatade case clasice geam neoromanesc proiect fatade case facut de arhitect paun, profile decorative neoromanesti