Casa Rezidentiala Alba Iulia 2

Ca fatada este cartea de vizita a casei nu mai este de mult un secret. Este primul contact pe care cei din exterior il au cu aceasta si astfel isi pot face o parere despre stilul de viata al proprietarilor.

Insa, dupa o anumita perioada, fiecare casa are nevoie de o schimbare, fie ca vorbim despre interior sau despre fatada. Exteriorul casei este cel care dezvaluie cel mai bine trecerea timpului, fiind expus si influentat de factorii de mediu.

Renovarea fatadei unei case este un moment important pentru cei care doresc sa aduca un plus de valoare locuintei si stilului lor de viata. Ne bucuram nespus pentru ocazia de a transforma aceasta casa rezidentiala spatioasa din Alba Iulia intr-un loc de poveste. Va invitam sa descoperiti cum o casa aparent simpla se transforma intr-o casa care atrage toate privirile.

Secretul unei case cum doar in filme ai vazut? Profilele decorative!

Profilele decorative sunt cele care adauga personalitate casei, dar despre asta vom discuta in randurile care urmeaza.Ne plac proiectele indraznete asa ca am acceptat provocarea de a personaliza fatada acestei case cu profilele decorative CoArtCo, rezultatul fiind unul spectaculos.

Proprietarii si-au dorit o schimbare radicala care sa le reflecte personalitatea si stilul de viata.

O casa cu etaj, care nu se deosebea cu mult fata de cele din jur, are acum un aspect cu totul aparte care o scoate din anonimat. Pentru acest proiect, echipa noastra a furnizat toate elementele arhitecturale atent alese in urma simularii 3D.

Simularea 3D joaca un rol important in intregul proces pentru ca, in acest fel, proprietarii pot vedea rezultatul estetic si modul in care va arata casa la final. Impreuna cu proprietarii, am ales elementele arhitecturale clasice, bogate in detalii de mare efect care adauga eleganta si rafinament constructiei si care nu se vor demoda niciodata.

Asadar, dupa simularea 3D, echipa noastra a produs profilele decorative alese pentru fiecare latura a fatadei. Pentru acest proiect am folosit panouri decorative, bosaje, blazon, ancadramente ferestre, solbancuri, toate acestea fiind atent personalizate in functie de proportiile casei.

Intrarea in casa este eleganta si spectaculoasa. La fel sunt si ferestrele de dimensiuni generoase incadrate de elemente decorative atent alese. Blazonul este elementul decorativ care adauga si mai multa personalitate si rafinament casei.

De asemenea am construit intrarea de tip marchiza cu coloane, in acelasi stil. Astfel casa este completa. Cupola a fost realizata pe comanda, din fibra de sticla, iar coloanele au fost turnate din beton, in mulaje. O intrare spectaculoasa perfecta pentru aceasta casa.

Culoarea aleasa pentru fatada  este eleganta si scoate in evidenta frumusetea profilelor decorative.Pentru fiecare proiect, pentru a ne asigura ca imbunatarile pe care le facem sunt de durata si nu doar estetice, alegerea materialelor de cea mai inalta calitate este obligatorie.

De aceea, toate elementele decorative CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat de mare densitate si sunt acoperite cu rasina minerala pentru a le proteja impotriva intemperiilor si a razelor UV.

Detaliile fac diferenta in cadrul oricarui proiect de reconditionare a fatadei folosind profile decorative, iar fotografiile realizate in timpul acestui proiect vorbesc de la sine.

Daca si dumneavoastra doriti sa oferiti fatadei o noua viata sau sa incepeti un proiect de decorare a fatadei casei de la zero, va invitam sa ne contactati. Vom fi mai mult decat bucurosi sa va indrumam pentru a face alegerile cele mai potrivite pentru stilul dumneavoastra de viata si pentru preferintele estetice.

Speram ca acest proiect sa va inspire si va invitam sa descoperiti si alte proiecte pe care le-am realizat. Putem transforma orice idee in realitate!