Casa Rezidentiala Alba Iulia 3

Proiect design fatada casa Alba Iulia

Casele noastre se schimba impreuna cu noi. Pe masura ce trec anii fiecare casa are nevoie de atentie si de o renovare la o anumita perioada.

Cu cat ingrijim mai mult casa, cu atat ne simtim mai bine in ea. Caminul nostru este strans legata de familie si de momentele frumoase traite alaturi.

Este locul in care ne maturizam, ne cresc copiii si ne bucuram de sarbatorile in familie, alaturi de animalele noastre de companie poznase. Toate casele sunt pline de amintiri.

In cadrul colaborarii noastre cu beneficiarii acestei case am furnizat elementele decorative si montajul aferent. Elementele decorative au fost realizate pe baza detaliilor furnizate de arhitectii contractati de beneficiari. Noi le-am realizat intocmai si le-am furnizat la santier.

Echipa noastra de montaj s-a ocupat de lipirea, chituire, slefuirea lor, vopsirea si aplicarea tencuielii decorative. Totul pentru un exterior la cheie.

Se remarca peretele curbat cu model repetitiv recomandat de echipa noastra de design, realizat special pentru acest proiect. Efectul lui este spectaculos si adauga un plus estetic casei.

Elementele decorative sunt in linii simple, elegante si contureaza discret formele casei.

Va invitam sa va bucurati, alaturi de noi de acest proiect frumos si luminos.

Contacteaza-ne daca iti doresti o transformare spectaculoasa a casei tale!

CoArtCo: design, elemente decorative si montaj.