Casa rezidentiala Alba Iulia 4

Casa este locul nostru de suflet. Acasa ne simtim cel mai bine si ne exprimam personalitatea noastra fara ingradiri. Ne inconjuram de tot ce ne place si ne inspira, astfel incat sa ne simtim confortabil.

Toate casele au nevoie de o renovare la cativa ani, astfel incat sa isi pastreze functionalitatea, valoarea estetica si materiala.

Echipa noastra a furnizat servicii complete la acest proiect: proiectare 3D a exteriorului casei, furnizarea elementelor arhitecturale personalizate si manopera aferenta. Proiectarea casei a fost prima etapa in acest proces, dupa masurarea casei, de catre echipa noastra. Forma casei este una atipica cu multe colturi si unghiuri, care au necesitat multa atentie la trecerile elementelor arhitecturale de pe o latura pe alta.

In imagini se poate observa casa inainte de transformare si rezultatul final.

Poze realizate in timpul masurarii casei, pentru a incepe lucrul la simularea de design. Fiecare latura a casei este masurata exact. Numai asa simularea de design poate reflecta realitatea si poate ajuta la solutionarea situatiilor tehnice si estetice care se ivesc.

Fiecare casa este diferita si fiecare simulare de design realizata de echipa noastra este unica.

Poze din timpul lucrului la fatada. S-a montat sechela pe toate laturile casei, astfel incat montajul sa fie uniform si sa nu se vada diferente intre elementele arhitecturale ale casei.

Poze cu casa la final, dupa montajul tuturor elementelor arhitecturale conform proiectului de design. O casa schimbata complet, frumoasa, eleganta.

Semnatura noastra sunt casele frumoase, echilibrate si elegante.

Stilul nostru este unul tranzitional, intre clasic si modern.

Daca iti doresti o renovare a exteriorului casei tale, te invitam sa ne contactezi. Oferim servicii complete.

CoArtCo: design cu elemente arhitecturale si manopera.