Casa Rezidentiala Branesti

Beneficiarii acestei case rezidentiale si-au dorit un design exterior in stilul tranzitional. Astfel am adaptat stilul clasic cu cel modern pentru elementele arhitecturale.

Rezultatul vorbeste de la sine. Ancadramentele formeaza un tot unitar cu ferestrele, iar bosajul aduce un plus de eleganta. Cornisa si coloanele alese au un model cat mai simplu si curat. Efectul general este de eleganta si bun gust

Fiind o casa cu etaj era foarte important de echilibrat inaltimea ei. Aici intervine proportia elementelor decorative care este esentiala pentru un rezultat frumos. Numai cu ajutorul unui designer si a elementelor decorative personalizate se pot realiza astfel de proiecte.

Bineinteles implementarea este o etapa cruciala, fara de care nu am putea sa ne bucuram de un astfel de rezultat placut. Echipa noastra de montaj are experienta si priceperea sa realizeze fatadele la gata. De la termosistem pana la punere in opera a tencuielii decorative si bineinteles montajul elementelor decorative.

Echipa noastra ofera servicii complete astfel incat tu poti sa stai linistit. Realizam fatadele la cheie. Tu te poti bucura de o casa superba, totul sub garantia lucrului bine facut.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa punem in practica cele mai frumoase si spectaculoase proiecte de design exterior, cu ajutorul elementelor decorative.

Contact: office@coartco.ro/ office@profiledecorative.ro

CoArtCo: design, elemente decorative, montaj.