Casa rezidentiala din Crevedia, judetul Dambovita

Casele pe parter sunt printre preferatele noastre, pentru ca au potentialul de a deveni bijuterii arhitecturale.

Va prezentam proiectul casei rezidentiale din Crevedia, judetul Dambovita.  Inspiratia pentru aceasta casa este de la un alt proiect prezentat, respectiv casa din Lunguletu.

 Bineinteles, provocarea a fost alegerea celor mai bune dimensiuni pentru elementele decorative astfel incat efectul sa fie unitar.

Alegerea acestor dimensiuni nu se poate face decat cu ajutorul simularii de design. Efectiv designerii nostri testeaza variante pana ajung la varianta finala, echilibrata, frumoasa. Deseneaza de la zero fiecare element decorativ si il pozitioneaza pe casa ridicata in programul de lucru 3D.

Lucram numai pe baza masuratorilor luate de echipa noastra la santier. Proiectelele de arhitectura folosite pentru constructia casei nu ajuta in etapa de simulare, decat daca reflecta integral realitatea. De obicei, atunci cand se construieste efectiv casa apar modificari sau adaugari, din partea constructorilor si/sau a beneficiarilor. De aceea este cel mai bine sa masuram casa asa cum a iesit la final.

Astfel simularea noastra de design reflecta realitatea si ne ajuta la alegerea celor mai bune variante estetice si solutii tehnice, precum si productia de elemente arhitecturale.

Ideal ar fi sa lucram de la faza de proiectare impreuna cu arhitectul casei. Astfel putem face recomandari de spatii necesare pentru anumite elemente arhitecturale, in functie de stilul dorit.

Proiectul prezentat este elegant si personalizat stilului beneficiarilor. Este o casa luminoasa pozitionata excelent intr-o zona linistita, cu foarte multi copaci. Focusul a fost pe kiturile de ferestre, care adauga volum casei si creeaza un joc frumos, simetric, pe toate fatadele.

Profilul de soclu taie vizual casa si ii adauga inaltime.

Multumim beneficiarilor pentru colaborarea foarte frumoasa si pentru faptul ca ne-au ales sa le infrumusetam exteriorul casei lor!

Daca iti doresti schimbarea designului casei tale, te invitam sa ne contactezi pe adresa noastra de mail: office@coartco.ro sau office@profiledecorative.ro.