Casa Rezidentiala Sebes

Fatda Casa

Beneficiarii acestei locuinte si-au dorit un proiect spectaculos. Ne bucuram ca am putut sa fim parte din echipa care a conturat acest vis in realitate.

Detaliile de la aceasta casa sunt foarte multe si a fost o provocare placuta pentru designerii nostri sa imbine esteticul cu tehnicul. Pe langa un rezultat frumos, trebuie sa avem si un rezultat durabil si corect tehnic.

Lucrul la simularea de design a durat cateva saptamani, de la masurarea casei. De fapt, primul pas in realizarea oricarei simulari de design este masurarea casei. In cazul in care casa nu este inca construita putem sa luam cotele din proiectul de arhitectura, totusi la final trebuie oricum sa masuram casa, pentru ca inevitabil apar diferente intre proiectare si realitate.

Din experienta noastra am constatat ca mereu proiectul nu coincide cu casa construita la final. De aceea masurarea casei de catre echipa noastra este o etapa importanta, care asigura un rezultat final frumos.

Dupa ce masuram casa, incepem sa o ridicam de la zero in programul de lucru 3D. Acest lucru nu se intampla automat. Designerii nostri trebuie sa o deseneze linie cu linie, de la zero. Dupa incepe procesul creativ de a alege elementele decorative, cotele lor, imbinarile, solutiiile tehnice, modificarile pana se ajunge la echilibru.

In cazul acestui proiect designerii nostri s-au inspirat din stilul clasic, ideal pentru forma acestei case. Au vrut sa creeze o nota eleganta si impunatoare.

Pe baza simularii de design au fost produse elementele arhitecturale personalizate. Acest rezultat nu ar fi fost posibil cu ajutorul elementelor decorative standard. Totul a fost gandit in functie de dimensiunile si proportiile casei.

 Echipa de montaj a avut nevoie de cateva saptamani pentru a termina fatadele. Rezultatul este superb si unic.

Descoperă detaliile acestui proiect in pozele prezentate. Te vor incanta cu siguranta.

Contacteaza-ne pentru cele mai spectaculoase proiecte!