Ce putem realiza?

Echipa CoArtCo va poate ajuta sa puneti in practica proiectul de design pe care vi-l doriti.

fatada casa, fatade case, profile decorative polistiren

Butaforie Lebada, butaforie polistiren, butaforii polistiren, butaforii mari, butaforie mare

Litere Volumetrice, Litere Volumetrice Polistiren, Litere Volumetrice Mari

Realizam orice model din polistiren, acest lucru se datoreaza tehnologiei de productie si a oamenilor pasionati de frumos. Nicun proiect nu este prea mare sau prea complex pentru noi. Creativitatea si dorinta de a realiza ceva unic sunt lucruri care ne motiveaza.

Bineinteles proiectele noastre sunt personalizate, in functie de preferintele fiecarui client.

Va reamintim cateva din produsele pe care le putem realiza: ancadramente, solbancuri/pervazuri, brauri, chei de bolta, cornise, arcade, panouri decorative, console, coloane, socluri, pietre de bosaj, frontoane, ornamente de fatada, pilastrii, statui, gargui, capace de gard, aticuri, ogive, stucaturi, basoreliefuri, butaforii, sidding, rozete, seminee, litere volumetrice.

Polistirenul folosit de noi este A200 sau A150, pentru ca acest tip de polistiren are proprietatile tehnice cele mai potrivite pentru astfel de produse. Rasina grunjoasa aplicata la final are o reteta special conceputa pentru tara noastra.

Toate produsele noastre pot fi realizate la orice dimensiune si orice complexitate. Pot fi acoperite cu o rasina grunjoasa dura, rasina mai fina sau fibra de sticla transparenta. Pot fi ranforsate cu structura metalica la interior.

Ulterior, pot fi vopsite in orice culoare dorita, acoperite cu foite metalice sau antichizate, dupa preferinte. Produsele noastre pot fi simple sau foarte complexe, cu multe ornamente, in functie de stilul ales.

Mizam pe calitatea premium a produselor noastre si ne imbunatatim permanent tehnologia de productie.

Pe site sunt prezentate cateva idei si proiecte realizate de noi, la cererea clientilor. Sunt doar o parte din ceea ce putem realiza.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa schimbam designul caselor!