Cum comand?

Firma noastra ofera servicii de design si comercializarea de elemente arhitecturale personalizate.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa schimbam infatisarea cladirii dvs.

Pasii care trebuie urmati pentru o colaborare completa cu echipa noastra:

  •  primul pas este sa transmiteti pe mail poze cu cladirea dvs. sau planurile de fatada;
  •  o sa va raspundem cu o recomandare de stil (o directie de stil), precum si o estimare initiala de buget (pentru a avea un reper).
  • se achita costul pentru simularea de design
  • ne deplasam la santier pentru a lua cotele exacte
  •  realizam simularea de design
  • pe baza simularii de design se produc elementele arhitecturale si se poate face montajul

Daca aveti deja proiect de design (in care apar sectiunile si metrajele) noi putem doar sa producem elementele arhitecturale.

CONSIMTAMANT/ ACORD PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Eu, cumparatorul/ reprezentantul cumparatorului am fost informat cu privire la drepturile mele: dreptul la informare, dreptul de rectificare sau stergere, dreptul la portabilitatea datelor, acces la date, interventie asupra datelor, de opozitie, de a nu face obiectul unui proces decizional automatizat, de a face plangere la ANSPDCP conform RGPD nr. 679/2016.


Sunt de acord si inteleg ca urmatoarele date cu caracter personal furnizate vor fi folosite STRICT in legatura cu VANZAREA – CUMPARAREA produselor/ marfurilor (comanda, achitare, livrare si service marfuri) de catre vanzator.


Durata de stocare a datelor este cea prevazuta de legile fiscale, Codul Fiscal si cel de procedura fiscala in vigoare.


Datele solicitate si scopul solicitarii: Nume, Prenume, Adresa – obligatorii conform legislatiei fiscale pentru identificarea cumparatorului in factura; CNP- optional pentru identificarea rapida si corecta; Adresa de livrare- pentru a executa livrarea la o alta adresa decat cea din documentul de identitate. Telefon, adresa de e-mail- pentru comunicare – STRICT in limitele derularii relatiilor comerciale.

Prin semnarea si/ sau plata Facturii, eu, cumparatorul, imi exprim in mod expres consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in scopurile aratate mai sus.