De ce nu exista preturi pe site?

Cea mai intalnita intrebare pe care o primim este cea legata de preturi. De ce nu afisam preturile pe site? Raspunsul este simplu: pentru ca producem elemente personalizate. Nu avem stocuri de produse sau produse standard.

In momentul in care primim comanda ferma, atunci intra in productie profilele decorative. Asa mentinem telul de a realiza elemente unice si personalizate, pentru fiecare casa in parte. In functie de proportiile casei producem elementele la dimensiunile necesare.

Cum se calculeaza pretul pentru profilele decorative?

Pretul se calculeaza in functie de dimensiunile profilelor (lungime, latime, grosime), metrajul necesar si model. Avand aceste repere putem calcula necesarul de polistiren, rasina si munca aferenta producerii acestor elemente decorative.

Pe site prezentam cateva produse de inspiratie, ca punct de plecare in formularea unei comenzi ferme. Produsele prezentate pot fi realizate la orice dimensiune.

De exemplu pentru o oferta de pret de ancadramente avem nevoie de modelul dorit (de pe site-ul nostru, schita, proiect de design sau din poze de inspiratie), latimea si grosimea necesara, precum si metrajul aproximativ.

Pentru o oferta de pret pentru coloane avem nevoie de modelul dorit (de pe site-ul nostru, schita, proiect de design sau din poze de inspiratie), inaltimea necesara, daca imbraca un stalp avem nevoie de dimensiunile acestuia, diametrul dorit pentru coloane, precum si cantitatea de coloane.

Este mult mai economic sa ne transmiteti o solicitare pentru toate elementele decorative dorite pentru casa dvs.

Cat dureaza producerea lor?

Pentru ca producem numai la comanda, termenul de livrare este cuprins intre 7-25 de zile lucratoare. Nu avem stocuri de produse. Termenul de executie poate fi mai scurt sau mai lung in functie de perioada in care se transmite comanda ferma.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.