Proiect Pipera 1

Casa din Pipera este exemplul cel mai bun de prezentat, unde profilele decorative innoblieaza o casa noua. Proprietarii acestei case si-au dorit o locuinta luminoasa, calda, impunatoare si frumoasa. O casa care sa-i reprezinte cel mai bine.

Se observa geamurile foarte mari, incadrate perfect de profilele decorative, care le evidentiaza. Este o casa frumoasa, clara, echilibrata, unde lumina rasfata fiecare camera. Ferestrele mari te cheama catre gradina si aduce natura in interior.

La aceasta lucrare am furnizat ancadramentele si solbancurile pentru ferestre, placile pentru colturi, cornisa si blazonul de la intrare. Toate au fost realizate la comanda, in functie de dimensiunile necesare si conform stilului dorit.

Blazonul de la intrare reprezinta nota personala data de proprietari casei lor, acea parte de poveste, care o face unica. Proprietarii sunt cei care si-au ales designul casei lor, iar folosirea profilelor decorative a ajutat la conturarea trasaturilor casei.

Ne bucuram foarte mult ca am participat la conturarea povestii acestei case si va invitam sa vedeti cateva imagini reprezentative. Acum acesta casa a prins viata si atrage privirile trecatorilor, precum si imaginatia lor.

Va asteptam la showroomul nostru sa ne cunoastem si impreuna sa schimbam designul casei voastre!