Fatade Case – Profile Decorative din Polistiren – CoArtCo

Primul lucru care ne atrage atentia in cazul unui imobil este fatada acestuia. Cand vina vorba de fatade de case, primul lucru la care ne gandim este acela de a atrage atentia trecarilor cu modele desebite, modele noi. Aceste tipuri de fatade de case sunt excutate foarte usor din polistiren in functie de preferinta si de imaginatia clientului.

fatada casa cu profile decorative polistiren

cornisa, arcada, solbanc, ancadrament

solbanc, ancadrament, panou decorativ montate pe fatada casei

arcade, coloane, cornisa, horn, ancadrament, fatada casa montate pe fatada casei

Aceste fatade de case pot fi simple, axandu-se pe linii drepte, pe figuri geometrice, astfel pastrandu-se o structura relativ clasica, insa pot avea si elemente futuriste, moderne. Clientul, impreuna cu arhitectul alege un concept pe care sa se mearga atat in realizarea fatadei cat si a intregii cladirii. In prima faza par lucruri simple insa sunt extrem de importante si de expresive.
Inca un lucru care trebuie mentionat este acela ca fatadele realizate din polisiren sunt practice, usor de realizat dar si rezistente. Sunt in asa fel concepute incat sa reziste frigului de afara, ploilor si zapezii.

Fatada Casa cu Ornamente decorative polistiren fatade case cu profile decorative din polistiren Fatade Case cu Baghete Polistiren Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

De asemenea, aceste fatade ale caselor pot avea diferite culori realizate cu ajutorul lavabilei de exterior care le va oferi un plus de protectie. Aceste fatade din polistiren sunt preferate de mesteri deoarece sunt modulare si le ofera foarte multa libertate de miscare si de exprimare a creativitatii. Se pot realiza case care se integreaza foarte bine in peisajul urban dar si in peisajul rural. Farmecul oferit de aceste elemente din polistiren poate inspira orice arhitect sau proprietar de casa.

profile decorative din polistiren pentru fatade case

Fatada Casa Moderna stil Mediteraneean cu terasa cu arcade

Fatada Casa Moderna ce are montate profile decorative din polistiren coartco

Fatada Casa Moderna cu profile decorative din polistiren coartco

Noi incurajam infrumusetarea caselor cu ajutorul profilelor personalizate, care aduc un plus de valoare. De aceea realizam aceste profile din polistiren la dimensiuni ideale, pentru a le ofer un plus de valoare si de autenticitate. Orice idee a clientului poate fi cu usurinta transpusa in practica. Un lucru ce trebuie precizat pentru cunoscatori este acela ca aceste profile sunt realizate din polistiren, grunduite in doua straturi cu o rasina grunjoasa, care le ofera o rezistenta foarte ridicata si indelungata.

fatade case, fatada casa

fatade case cu profile decorative coartco

fatada casa moderna cu profile decorative coartco

fatada casa moderna cu profile decorative montate

fatade case moderne cu profile decorative din polistiren coartco

Modele de Fatade Case cu profile decorative din polistiren

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo Recomandarile echipei CoArtCo Cum Comand Profile Decorative din Polistiren CoArtCo