Intrebări frecvente

Cum se calculează costul elementelor arhitecturale personalizate CoArtCo?
Realizam orice model, la orice dimensiune proportionala. Consideram ca fiecare proiect este unic si de aceea si elementele decorative trebuie produse la comanda, in functie de proportiile acestuia. Costul se calculeaza in functie de model, dimensiunile necesare si metraje.

Ce inseamna elemente personalizate?
Inseamna ca putem produce modele simple sau complexe, la diferite dimensiuni. Putem produce elemente cu dimensiuni atipice. Tehnologia de productie ne permite sa livram aceste elemente arhitecturale intr-un timp scurt, intre 5 si 25 zile lucratoare, in functie de complexitatea modelelor.

De ce rasina de exterior este grunjoasa? Pentru ca ne dorim un efect cat mai natural pentru profilele noastre de exterior. Rasina de exterior are aspect nisipos, de culoare maro. Este normal ca nisipul sa se desprinda de pe elementele decorative. Rasina activa care intreactioneaza cu vopseaua lavabila de exterior este sub stratul nisipos.

Ce inseamna proiect de design pentru fatada?
Mai multe detalii despre proiectele CoArtCo de design pentru fatada puteti afla aici.

Cum pot comanda?
Te rugam sa accesezi sectiunea de contact, pentru mai multe detalii.

Unde se poate face livrarea?
Expediem produsele noastre in toata tara, prin intermediul firmelor de curierat si a transportului propriu. Biroul nostru este in Bucuresti.

Aveti magazin de desfacere?
Nu avem magazin fizic de unde puteti cumpara direct produsele de pe raft. Biroul nostru este numai in Bucuresti, iar toate produsele se fac la comanda. La birou puteti vedea mostre de produse si putem discuta despre proiectul dvs.

Ce trebuie sa fac pentru a primi o oferta de pret? Daca aveti proiectul de design de fatada cu elemente decorative de la arhitectul/designerul dvs. miteti pe adresa de mail office@profiledecorative.ro si va transmitem cotatia de pret. Daca nu aveti proiect si nu stiti exact ce produse doriti, va invitam sa ne contactati si va transmitem pasii care trebuie urmati.

De ce nu exista preturi pe site?
Pentru ca vindem produse personalizate, la care pretul difera in functie de model si cote.

In cat timp se face livrare?
Un termen clar de livrare va fi transmis in momentul comenzii ferme.

Cum se face expedierea? Profilele decorative sunt ambalate intre placi de polistiren si etansate cu folie de plastic. Avem cele mai bune rezultate in acest mod, in comparatie cu clasicele ambalaje din carton. Livrarea se face prin firme de curierat nationale.

Cat costa livrarea? Depinde de firma de curierat si daca sunt km suplimentari la livrare.

Cum pot fi montate?
Recomandam apelarea la echipe specializate in acest domeniu. Manopera este esentiala pentru un rezultat estetic spectaculos si corect tehnic. Putem oferi consultanta tehnica echipelor de constructori prezente la santier. De asemenea, avem si echipa de montaj specializata. In momentul in care ne contactati va rugam sa ne precizati daca doriti si montajul elementelor decorative.

Cand se monteaza?
Profilele ornamentale se monteaza peste termosistem, inainte de aplicarea tencuielii decorative, dar pot fi aplicate si dupa, daca se lucreaza cu grija sa nu se murdareasca fatada. Ele pot fi montate pe orice suprafata, indiferent daca cladirea are izolatie termica sau nu.

Notă specială: Din colegialitate pentru ceilalți producători/ vânzători de elemente decorative, nu onorăm comenzile unde clientul a cumpărat/ montat deja o parte din elementele decorative de la un alt furnizor.

Recomandăm continuarea colaborării cu respectivul furnizor. In plus, astfel pastram imaginea produselor noastre.

Produsele noastre au garantie 10 ani de zile si durabilitate pe cladiri de 30 de ani, conform agrementului tehnic.

Pentru Garantii si Retur click aici.