Masca de Semineu

Fiecare dintre noi are o viziune proprie atunci cand vine vorba de casa visurilor. Insa multi dintre noi ne dorim ca aceasta sa aiba o atmosfera cat mai primitoare, de care sa ne bucuram atunci cand avem cateva zile libere. Pentru persoanele care nu au foarte mult timp pentru vacante petrecute in fata semineului, CoArtCo propune o solutie foarte creativa si care in mod cert ii va incanta pe multi dintre clientii nostri.

Echipa noastra va pune la dispozitie varianta mastilor de semineu, realizate din polistiren, pe care le puteti amplasa oriunde in locuinta dumneavoastra. Ce trebuie retinut este faptul ca aceste masti din polistiren sunt pur decorative. Va puteti bucura din punct de vedere vizual de un semineu, insa aceste masti din polistiren nu pot indeplini functiile unui semineu adevarat.

Cu ajutorul acestor masti de semineu din polistiren puteti reconstitui in interiorul sufrageriei dumneavoastra o atmosfera intima. Totusi, acest polistiren este unul foarte rezistent asa ca una dintre sugestiile noastre este sa folositi aceste masti ca suport pentru obiectele decorative preferate.   Spre exemplu, focul din semineu poate fi usor inlocuit cu lumanari decorative aromate ce vor creea un ambient mistic si romantic.


Pentru pasionatii de pictura putem crea un panou special ce poate fi cuprins de masca de polistiren, care va fi pictat intr-o maniera proprie si foarte creativa, in functie de efectul optic dorit.   Sunt foarte multe idei de a va folosi la maxim de expresivitatea si valoarea stilistica a unei masti de semineu.

Asadar, va invitam sa primiti caldura in interiorul caminului dumneavoastra!
Sursa poze: Pinterest si portofoliu.

In aceasta perioada nu mai onoram solicitarile legate de mastile de semineu. Multumim pentru intelegere!