Masti de Semineu

Mastile de semineu sunt ideale pentru schimbari de design, fara sa implice renovari costisitoare. Daca pentru un semineu functional trebuie sa spargem peretii si tavanul, sa montam instalatia si sa facem hornul de evacuare al fumului, pentru o masca de semineu nu trebuie decat sa stabilim dimensiunile si modelul. Montajul lor este facil, iar gama de modele este foarte mare.

Mastile de semineu au rol doar decorativ. Sunt realizate din polistiren expandat si acoperite cu o rasina fina care le da rezistenta, ulterior sunt vopsite in orice culoare dorita. Montajul se face prin lipire de perete, cu ajutorul unor adezivi. Pentru un plus de stil, in interiorul mastii de semineu se pot pune lumanari, carti sau flori. Aceste masti pot sustine greutatea unor decoratiuni, precum tablouri, rame de oglinzi, vaze cu flori, carti etc.

CoArtCo va poate ajuta sa puneti in practica orice model dorit, la orice dimensiune, in functie de stilul ales. Daca doriti inspiratie, va invitam sa parcurgeti imaginile de mai jos, cu masti de semineu realizate.