Panouri Basorelief Model Grecesc

Panourile decorative sunt o parte importanta din activitatea noastra. Panourile sunt acele detalii care incheaga povestea dorita.

In cadrul saloanelor de evenimente am realizat cele mai spectaculoase panouri, cu tematica diferita.

Totul pleaca de la o idee, un concept. Dupa schitarea directiei de stil si stabilirea cotelor artistul nostru grafic incepe lucrul la modelul 3D. Efectiv realizeaza de la zero modelul panoului: fiecare frunza, fiecare linie sau chip sunt desenate in programul de lucru 3D. Ca un sculptor modeleaza formele, dar in format digital.

Dupa realizarea modelului 3D se transmit poze beneficiarilor pentru confirmare. Pe baza modelului 3D se poate produce panoul decorativ de la zero, cu ajutorul utilajelor. Panourile se pot produce din orice material, depinde foarte mult de locul in care vor fi montate si bugetul disponibil.

Tehnologia noastra de lucru permite decorarea interioara in orice directie de stil, de la clasic la modern. Mai jos regasiti poze de la un proiect realizat pentru un salon de evenimente, unde s-a dorit realizarea unui spatiu cu panouri decorative grecesti, care sa inspire oaspetii.

Ne plac saloanele de evenimente care prezinta idei creative si pornesc discutii intre cei care le trec pragul.

Creativitatea este nelimitata cu noi. Daca esti designer/ arhitect sau pasionat de design si vrei sa transpui in realitate o idee, noi putem sa te ajutam.

Pentru proiecte personalizate contactati-ne pe adresele noastre de mail office@coartco.ro sau office@profiledecorative.ro. Suntem deschisi la orice provocare.