PD-09

Dimensiunile pot fi personalizate si variaza intre: 200 cm lungime x 20-50 de cm inaltime x 3-5 cm grosime; Placile se monteaza cu distantiere (furnizate gratuit de firma noastra). Distanta rezultata aduce adancime modelului si astfel un plus de valoare estetica. Cu cat exista mai multe umbre, cu atat profilele decorative sunt mai evidentiate. Lipirea panourilor se face cu adeziv.

Avantaje:

  • putem realiza orice model, estetic nu exista nicio ingradire;
  • panourile se pot realiza la orice dimensiune;
  • prin utilizarea distantierelor se pot monta pe suprafete foarte
  • mari, fara sa existe riscul de crapare, pentru ca fiecare placa are
  • spatiu de dilatare sau contractare;

Panourile CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat A200 (30kg/m3). Aceste panouri sunt acoperite in doua straturi, cu o rasina minerala grunjoasa, care protejeaza impotriva razelor UV, a socurilor si a intemperiilor. Rasina minerala este adaptata mediului din Romania, cu diferente mari de temperatura intre vara si iarna. Rasina asigura o aderenta foarte buna cu lavabila de exterior folosita la sfarsit.

Aceste panouri nu inlocuiesc polistirenului din termosistem. Un termosistem bun trebuie sa aiba polistiren de minim 10 cm grosime. Pot fi folosite la casele noi, dar si pentru renovarea celor vechi Livrarea panourilor se face oriunde in tara, prin firme de curierat Pentru a comanda, va invitam sa ne contactati!