Proiect Apartament Militari – Cornisa Polistiren Interior

Cornisa este punctul de legatura dintre tavan si perete. Cu ajutorul cornisei putem masca diferite defecte de constructie si crapaturi. Pe langa rolul practic, cornisa are mai ales rol estetic, reusind sa schimbe atmosfera si designul incaperii.

In functie de inaltimea camerelor, cornisa se realizeaza proportional. Modelele cu linii drepte sunt cele mai folosite, datorita versatilitatii lor si a elegantei lor atemporale.

Renovare Interior Apartament cu Cornisa din Polistiren CoArtCo
Renovare Interior Apartament cu Cornisa din Polistiren CoArtCo
Renovare Interior Apartament cu Cornisa din Polistiren CoArtCo

Cornisa scoate in evidenta tapetul de pe pereti si culoarea tavanului. Toate modelele de cornise sunt complementare cu plintele. Se recomanda vopsirea lor in culori deschise, de obicei alb. Albul scoate in evidenta culorile existente in camera si le intensifica.

 In proiectul prezentat in acest articol, am furnizat cornisa pentru toate camerele din apartament. S-a dorit pastrarea aceluiasi model, in toate camerele, avand in vedere inaltimea egala a camerelor de peste tot. Este un model elegant, clasic, care a ajutat la marirea vizuala a inaltimii camerelor. Acest model taie atat tavanul, cat si peretele.

Montajul corniselor este foarte important, va recomandam sa apelati la mesteri cu experienta pe acest domeniu, care stiu cum sa taie si sa monteze aceste produse. Imbinarile sunt cea mai mare provocare, pentru ca trebuie finisate astfel incat totul sa fie fluid.

Aceste elemente se realizeaza din polistiren extrudat alb si dupa montaj se vopsesc cu vopsea lavabila in orice culoare.
Va invitam sa vizitati site-ul nostru si sa va alegeti modelele dorite. De asemenea, daca doriti alte modele, va sugeram sa ne transmiteti prin e-mail si va facem o cotatie de pret.