Proiect Boutique Hotel – Expozitiei

Un proiect plin de pasiune a prins contur. Proprietarii acestui boutique hotel si-au dorit o fatada eleganta si rafinata, care sa potriveasca cu viziunea lor asupra intregului concept.

Fatada Hotel cu Profile Decorative Montate la Brau si Ancadramente din Polistiren CoArtCo

CoArtCo a furnizat pliastrii, braul, arcadele si cornisa. Toate elementele au fost produse la comanda, pe baza proiectului de fatada furnizat de arhitectul proprietarilor.

Proiectul cuprindea modelul, dimensiunile si cantitatile. Avand aceste informatii am putut realiza oferta de pret si estimarea timpului de productie.

Toate elementele decorative de exterior CoArtCo sunt acoperite cu o rasina minerala grunjoasa, care le protejeaza de intemperii si razele UV.

Dupa montaj se vopsesc cu vopsea lavabila in orice culoare dorita. In acest caz, albul a fost cea mai buna alegere, aducand prospetime si rafinament.

Se remarca trecerile dintre pilastrii, brau si cornisa, gandite sa se continue intre ele in trepte . Manopera a fost realizata de o echipa specializata, iar maiestria mesterilor se remarca prin fluiditatea cu care profilele decorative contureaza cladirea.

Ne place foarte mult cum arhitectul a gandit proportiile acestor elemente decorative, astfel incat ele sa nu fie foarte mari, doar sa contureze etajele si ferestrele intr-un mod placut si rafinat.

Picturile si profilele decorative au dat viata acestei fatade si au format un tot unitar, plin de originalitate. Acum acest hotel boutique in devenire are autenticitate si personalitate.

Le multumim proprietarilor pentru colaboarea frumoasa si le uram mult succes in acest proiect care aduce cinste tarii noastre!