Proiect Cafenea Memish Slatina

Spatiile comerciale atrag mai multi clienti daca fatadele lor sunt frumoase. Prima impresie este cea mai importanta pentru clienti, pentru ca ii determina sa intre si sa cumpere sau sa plece.

Cea mai recenta lucrare finalizata de CoArtCo este Cafeneua Memish din Slatina. Proprietarii si-au dorit o fatada clasica si eleganta, care sa exprime traditia afacerii familiale. Implicarea CoArtCo in acest proiect include: realizarea randarilor pentru fatada, furnizarea profilelor decorative si recomandarea manoperei aferente.

Conceptul arhitectural a fost realizat conform specificatilor proprietarilor. Randarile fatadei au ajutat foarte mult la vizualizarea proiectului finalizat si la modificarea eventualelor greseli. Acest serviciu de randari pentru fatada este unul contra cost si poate fi oferit de CoArtCo, prin intermediul designerului nostru grafic. Costul acestui serviciu este calculat in functie de complexitatea proiectului.

Profilele decorative furnizate au fost produse conform sectiunilor din randari, in stil clasic. Ele sunt acoperite cu rasina grunjoasa nisipoasa si au fost vopsite cu vopsea lavabila intr-o culoare pastelata. Se remarca grija mesterului constructor pentru imbinari, acestea fiind fluide.

Cafeneaua Memish din Slatina pofteste trecatorii sa-i treaca pragul si sa deguste din dulciurile celebre si braga delicioasa, intr-o atmosfera placuta si eleganta.

Investitia intr-o fatada pentru un spatiu comercial este foarte importanta si apreciata de clienti, aducand un plus de incredere pentru ei. Cu cat proprietarii unei firme au grija de cum se prezinta interiorul si exteriorul locatiei, cu atat este clar interesul fata de buna desfasurare a activitatii in interiorul acesteia.

Ne-a facut placere sa punem in practica acest proiect, iar colaborarea cu echipa Memish a fost una buna.

Cand aveti drum prin orasul Slatina va recomandam cu incredere sa va delectati cu o cafea si o inghetata de la Cafeneaua Memish.