Proiect Casa din Domnesti

Amenajare fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtco

Proiectul acesta a reunit recomandarile noastre, in privinta manoperei, a arhitecturii si a coordonarii lucrarilor de santier. Am inceput acest proiect atunci cand casa era la “gri”, era doar tencuita, iar proprietarii isi doreau o schimbare radicala a infatisarii ei. Voiau o casa originala, echilibrata si frumoasa.

Casa avea nevoie de lucrari de indreptare a fatadei, montare a termosistemului si a profilelor decorative, aplicarea tencuielii decorative, montarea glafurilor etc. Pentru un rezultat impecabil, am recomandat si manopera aferenta acestor lucrari.

In acest proces de transformare a casei, l-am recomandat si pe arhitectul Adrian Paun, care a realizat un proiect de arhitectura, pe baza dimensiunilor deja existente. Stilul dorit de proprietari a fost unul mediteraneean-spaniol, stil care li se potriveste manusa.

Pe baza proiectului realizat de arhitectul Adrian Paun au fost produse profilele decorative. Profilele decorative CoArtCo au fost realizate conform indicatiilor arhitectului, fiind special gandite pentru proportiile casei.

Va invitam sa vedeti imagini cu aceasta casa rezidentiala, care a reunit idealul misiunei CoArtCo. Vrem sa inspiram oamenii sa isi realizeze case personalizate stilului lor de viata, echilibrate si pline de farmec. Case care sa dainuie in amintirile copiilor nostri si care sa-i modeleze in spiritul frumosului din arhitectura.