Proiect Casa Gara de Nord

Transformarea casei de la Gara de Nord a fost una spectaculoasa. Dintr-o casa gri si ponosita, a renascut o casa luminoasa, calda si plina de personalitate. Acum este o casa proaspata, gata sa le ofere proprietarilor momente pline de veselie. Fiecare parte a ei este foarte bine gandita si te incanta prin finetea detaliilor.

In cadrul acestui proiect de amenajare exterioara am furnizat profilele decorative conform proiectului de fatada, realizat de designerul Alexandra Nicula, de la Art Interiors.

Este un proiect frumos, la care ne-a facut placere sa lucram. Eleganta si combinatiile surprinzatoare, fac din aceasta lucrare una deosebita.

Fiecare parte a casei a fost valorificata la maxim, pentru un plus de valoare estetica.

Casa a trecut prin urmatoarele etape: montare termosistem, montare profile decorative, piatra decorativa, placi din ciment, aplicare tencuiala decorativa si vopsea lavabila pe profilele decorative.

Meritul este al designerului Alexandra Nicula de la Art Interiors pentru conceptul casei si al proprietarilor pentru ca au vazut potentialul casei si au apelat la specialisti pentru transformare. Profilele decorative CoArtCo au fost realizate pe comanda personalizata, conform proiectului de design.

Ne bucuram ca am luat parte la acest proiect de reamenajare si va invitam sa vedeti cateva imagini reprezentative pentru aceasta lucrare.

Profilele decorative sunt personalizate si au fost fabricate conform indicatiilor din proiect. Va invitam sa va delectati cu imagini de la aceasta lucrare. De asemenea, va asteptam la showroomul nostru si impreuna sa incepem proiectul de re/amenajare a casei dvs.!