Proiect Casa Rezidentiala Adunatii-Copaceni

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Fiecare proiect realizat de echipa noastra este unic. De fiecare data telul nostru este sa oferim o solutie estetica, care se poate implementa, avand in vedere dorintele de design ale beneficiarilor.

Adaugam in portofoliul nostru aceasta lucrare impresionanta din Adunatii-Copaceni. Este o casa rezidentiala, construita recent. Beneficiarul si-a dorit un exterior superb pentru casa lui si a apelat la serviciile oferite de firma noastra.

In cadrul acestui proiect am furnizat servicii de design, elementele decorative personalizate si montajul specializat. De asemenea echipa de montaj a asigurat si alte lucrari conexe exteriorului casei.

Simularea de design a putut fi realizata numai dupa ce casa a fost masurata de echipa noastra. Ulterior a fost ridicata de la zero intr-un program de grafica 3D si au fost aplicate elementele decorative. Cu ajutorul simularii de design se pot calcula exact metrajele finale, beneficiarul vede de la bun inceput care va fi rezultatul final, iar mesterii au ghidaj la montaj.

Toate produsele noastre de exterior sunt realizate din polistiren expandat, de densitate mare si acoperite cu rasina minerala grunjoasa, pentru rezistenta. Dupa montajul pe fatada este se vopsesc cu vopsea lavabila de exterior.

Intregul proces de la proiectare la implementare a durat cateva luni, lucrarile de montaj fiind intarziate si din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Este o lucrare de referinta, care atrage atentia prin multitudinea de detalii. Va invitam sa vedeti imaginile de la finalul colaborarii cu firma noastra.

Daca doresti elemente decorative pentru casa ta te invitam sa ne contactezi pe adresa noastra de mail: