Proiect casa rezidentiala Alba-Iulia

Proiect casa rezidentiala cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Nevoile fiecarei familii se schimba de-a lungul timpului. Astfel, uneori este nevoie de construirea unei prelungiri a casei, pentru a tine pasul cu nevoile de confort ale familiei.

In cadrul acestui proiect am colaborat cu beneficiarii pentru exteriorul unei parti a casei, construita recent. Colaborarea a fost una completa incluzand: simulare 3D, productie elemente arhitecturale personalizate, montaj specializat.

Stilul arhitecturale dorit a fost unul cu inspiratie clasica, care sa completeze restul casei. Coloanele mari cu model corintic sustin vizual greutatea constructiei. Proportiile tuturor elementelor decorative au fost gandite de catre designerii nostri astfel incat sa corespunda cu dimensiunile generale ale anexei. Sub anexa se poate parca o masina cu usurinta, iar plafonul o sa fie luminat cu ajutorul scafelor luminoase incorporate in caroiajul profilelor decorative.

Cornisa echilibreaza vizual constructia prin dimensiuni si liniile elegante simple. Geamurile au fost conturate doar cu ancadramente cu model simplu, pentru a nu incarca excesiv vizual. Panourile decorative aduc un plus de eleganta, iar braul delicat delimiteaza usor anexa.

Lucarnele au fost innobilate cu pilastri, iar geamul cu arcada din partea centrala a fatadei uneste vizual proiectul.

Special pentru acest proiect am realizat blazonul familiei, avand detalii cu semnifcatie personala.

Daca doriti o transformare a casei dvs. cu elemente arhitecturale, va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro.