Proiect casa rezidentiala Alexandria

Proiect casa rezidentiala Alexandria

Un mix de rustic și de nou, finalizat într-o cromatică bicoloră. Așa ar putea fi descrisă, la prima vedere, această casă din Alexandria personalizată de echipa CoArtCo.

Suntem de părere că locuința, în special exteriorul ei, este cartea de vizită a valorilor și gusturilor proprietarilor, cât și oglinda reușitei sociale a acestora. Exteriorul nu ar trebui să fie lipsit de personalitate, aceasta aducând plusvaloare nu doar locuitorilor ci, așa cum ne place să spunem de fiecare dată, întregului spațiu public.

Casa din Alexandria este unul dintre proiectele finalizate recent de echipa noastră. Acesta reușește să îmbine cu succes stilul rustic, care ilustrează familia tradițională ce respectă tradițiile de la străbuni, cu modernismul ce creionează orientarea către un viitor împreună, confortul și chiar dinamismul vremurilor contemporane.

Kiturile de la ferestre, ancadramentele și coloanele amintesc de eleganța unor vremuri demult apuse, fiind completate de un element din ce în ce mai întâlnit în proiectele de personalizare a casei: stucatura. Aceasta nu doar că înfrumusețează una dintre fațade, ci îi conferă unicitate, fiind un adevărat trademark al locuinței. Toate aceste elemente sunt completate de bosaje, amplasate pe colțuri, și de o schemă de vopsire bicoloră.

Le mulțumim pe această cale proprietarilor, alături de care am reușit să îi oferim personalitate și distincție încă unei locuințe.