Proiect Casa Rezidentiala Arges

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Renovarea casei aduce un suflu nou, schimband detaliile parca schimbi intreaga casa si placerea de a locui in ea se mareste.

Periodic casa necesita reparatii si lucrari de intretinere, insa la perioade mai lungi de timp e nevoie si de o modificare in designul ei. Necesitatile noastre de confort si estetica se schimba si de aceea simtim nevoia de a face o schimbare.

Elementele arhitecturale sunt solutia cea mai potrivita pentru o astfel de renovare. Cu ajutorul lor poti schimba stilul arhitectural al casei intr-un mod facil si rapid, fara sa afecteze termoizolatia, chiar ajutand la un confort termic sporit.

In cadrul proiectului prezentat, beneficiara acestei case si-a dorit o renovare completa a exterioarelor, deoarece de zece ani, acestea nu au beneficiat de nicio imbunatatire. Beneficiara ne-a pus la dispozitie proiectul de design cu modelele si cotele recomandate de un designer contractat anterior.

Noi am produs la comanda aceste elemente decorative, pe baza detaliilor furnizate si in plus am recomandat anumite schimbari si completari de produse, pentru un efect estetic imbunatatit.

Elementele furnizate au fost: ancadramente pentru ferestre si usi, placile de bosaj pentru colturi si pereti, profilul de soclu, profilul de brau, cornisa, profilul pentru balcon. Culorile recomandate sunt cele pastelate, care adauga un plus de distinctie si leaga toate elemente decorative armonios.

Echipa noastra de montaj s-a ocupat de realizarea lucrarii si punerea in opera a tencuielii decorative.

Ii multumim beneficiarei pentru colaborarea foarte buna si increderea acordata echipei noastre!

Daca doriti sa ne contactati puteti folosi adresa noastra de e-mail: office@profiledecorative.ro.