Proiect Casa Rezidentiala Bacau 2

Viata este prea scurta pentru a nu o trai intr-o casa plina de farmec, care iti completeaza stilul de viata si personalitatea si te face sa te simti extraordinar in fiecare zi. Aceasta casa rezidentiala din Bacau este construita recent si pentru noi reprezinta un proiect inedit. Ne bucuram nespus ca am avut ocazia de a transforma o casa in acasa, intr-un loc care surprinde printr-un design elegant si atemporal si care se integreaza perfect in cadrul natural. Am folosit elemente decorative care ies din tipare si adauga personalitate, stil si rafinament casei, dar in acelasi timp creeaza o atmosfera blanda si prietenoasa pentru cei care ii calca pragul. Primul pas a fost realizarea proiectului de design de catre echipa noastra pentru a alege elementele decorative CoArtCo, insa nu inainte de a face o vizita pe santier. Vizita la santier este necesara pentru a realiza masuratorile astfel incat sa putem produce elementele potrivite in functie de dimensiunile casei. Am ales cu atentie elementele decorative pentru fiecare parte a casei – fatada, ferestre, usa, intrarea in casa si nu am omis nici gardul – un element foarte important de care depinde modul in care casa este pusa in valoare. Gardul este primul care atrage privirile trecatorilor si trebuie sa indeplineasca atat rolul functional, acela de a delimita o proprietate si de a oferi intimitate, cat si rolul estetic, fara a epata casa.

Dupa aceea a urmat realizarea, la comanda, a elementelor decorative personalizate. Toate profilele decorative CoArtCo sunt realizate din polistiren expandat A200 si sunt grunduite in doua straturi cu o rasina minerala pentru a le proteja impotriva umiditatii, a razelor UV, a frigului excesiv si a vantului puternic.

Iar partea cea mai interesanta a fost, bineinteles, implementarea designului, momentul in care ideile si proiectul au prins contur in viata reala. Si ce contur!

Montajul a fost realizat de echipa noastra de specialisti, iar iscusinta profesionistilor CoArtCo se remarca in modul in care profilele decorative imbraca cele mai importante puncte ale cladirii pentru a ajunge la scopul final – un proiect deosebit care atrage toate privirile.

La o prima vedere, fatada casei este cea care surprinde prin armonie si eleganta. Ferestrele inalte, care permit luminii sa scalde interiorul, sunt discret incadrate pentru a completa intr-un mod fluid intreaga arhitectura.

Cu cat inaintezi spre intrarea in casa, locul unde musafirii sunt intampinati si care te anunta ca ai ajuns acasa, privirile sunt atintite catre intrarea principala, impresionanta prin inaltime si arhitectura, cu rozeta decorativa in tavan si candelabrul care simbolizeaza patrunderea pe un taram unde luxul si rafinamentul se imbina in mod armonios.

In ziua de azi, intr-o lume asaltata de tendinte care nu ni se potrivesc, este nevoie sa iesi din tipare.

Opreste-te putin in loc din goana fiecarei zile si intreba-te ce iti doresti de la casa ta. Vrei sa fie o casa obisnuita, ca si cele pe langa care treci in fiecare zi si care nu iti exprima nimic, sau vrei o casa care sa iti reflecte personalitatea, stilul de viata luxos si dragostea fata de ceea ce este frumos si autentic?
Pentru ca, in final, ceea ce conteaza cu adevarat este sa te simti confortabil in propria casa.

De la simplu la fabulos este nevoie de un singur pas – o intalnire cu echipa CoArtCo. Iti stam la dispozitie si suntem mai mult decat bucurosi sa iti raspundem la intrebarile legate de casa ta.

Te invitam sa ne contactezi!