Proiect Casa Rezidentiala Bacau

Cu proprietarii acestei case am interactionat prima data, in urma cu doi ani, atunci cand ne-au solicitat o oferta de pret pentru profilele decorative din polistiren CoArtCo. La vremea respectiva proprietarii au ales profilele din ipsos, pentru fatada casei lor, la recomandarea mesterilor, contractati pentru a executa lucrarea.

Alegerea profilelor decorative din ipsos pentru fatada a fost una nefericita pentru proprietarii acestei case, pentru ca au crapat si s-au scorojit in doar doi ani de zile. Nu se recomanda profilele din ipsos la exterior, montate peste un termosistem. Termosistemul este flexibil, el se dilata vara si se contracta iarna, in comparatie cu ipsosul care nu are aceste proprietati. Astfel, mereu vor aparea probleme la montajul profilelor din ipsos pe termosistem.

Recomandam cu incredere profilele decorative CoArtCo din polistiren, pentru ca ele au aceleasi proprietati precum termosistemul. In plus rasina grunjoasa le asigura rezistenta indelungata la socuri si intemperii (grindina, ploaie, zapada etc.)

In primavara acestui an proprietarul acestei case rezidentiale ne-a contactat si a comandat profilele decorative din polistiren. Toate profilele au fost realizate de firma noastra la comanda personalizata, conform dimensiunilor si modelelor dorite de client.

Se remarca arcadele mari, cu deschidere mare, care au fost montate perfect. CoArtCo produce orice tip de profile decorative, inclusiv arcade si modele complexe. Modelele alese de proprietarii casei sunt clasice si elegante, perfecte pentru a contura casa si a-i conferi personalitate.

Dimensiunea profilelor a fost aleasa de proprietari, astfel incat se se potriveasca proportional cu dimensiunile casei.
Acum, dupa montajul profilelor decorative din polistiren, casa este eleganta, ingrijita si frumoasa. Este o casa maiestuoasa care aduce valoare intregii strazi si comunitati.

Ne bucuram ca proprietarii acestei case au inteles beneficiile produselor CoArtCo si au apelat la serviciile firmei noastre!

Te invitam sa ne contactezi si impreuna sa schimbam fatada casei tale!