Proiect Casa Rezidentiala Belciugatele

Casele rezidentiale sunt proiectele ideale pentru a exprima unicitatea fiecarui om. Pentru ca este spatiul cel mai personal, fiecare isi exprima viziunea asupra amenajarii acestuia, conform stilului de viata si al bugetului.

Un proiect drag noua este casa rezidentiala din Belciugatele, unde am furnizat si profile decorative pentru interioare: scafe, cornise si brauri.

Scafa care acopera sina pentru perdele a fost gandita ca o continuare a cornisei din incapere. Efectul estetic este unul de fluiditate si unitate. Se observa latimea mare a cornisei si a scafei de perdele, care ajuta la marirea vizuala a inaltimii camerei. Atat scafa, cat si cornisa sunt din polistiren extrudat. Sunt produse la comanda personalizata, personalizarea se refera atat la dimensiuni, cat si la model. Alegerea scafei in locul clasicei galerii de perdele, aduce un plus de noutate si interes.
Dupa montaj au fost vopsite cu vopsea lavabila. S-a ales o nuanta de alb pentru a scoate in evidenta contrastul cu tapetul. Albul ajuta la sporirea vizuala a dimensiunilor si pentru a crea o atmosfera eleganta-clasica.

Braul contureaza frumos incaperea, adaugand un plus de rafinament. Braul separa partea de jos a peretului cu partea de sus, pana la cornisa. Este o solutie buna pentru simetrie si pentru incadrarea diferita a mai multor modele de tapete.

Montajul acestor tipuri de profile de interior este foarte important. Trebuie folositi adezivi speciali, care garanteaza ca nu vor aparea fisuri, insa manopera este cea care asigura calitatea imbinarilor si montajul drept si corect.

Proprietarii si-au dorit o atmosfera eleganta, clasica, confortabila. Este o casa construita cu multa grija la detalii, cu spirit creativ si atentie la calitatea materialelor. In amenajarea interioarelor, proprietarii au apelat la serviciile unui arhitect, care le-a recomandat dimensiuni si modele pentru amenajare.

Cornisa pentru Interior din Polistiren CoArtCo