Casa Rezidentiala Bucuresti 4

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo

Fiecare casa are o poveste, depinde de proprietari daca aceasta este una frumoasa sau nefericita. Poti sa iti dai seama de povestea unei case de la prima privire.

Daca casa este ingrijita si eleganta, conturata frumos si echilibrata, inseamna ca aceste aspecte sunt importante si pentru proprietari. Daca casa este neingrijita sau construita fara expresie, atunci aceste aspecte se regasesc si in caracterul proprietarilor.

Va prezentam povestea cu final fericit a unei case, cu ajutorul kiturilor de ferestre CoArtCo. Proprietarii ne-au contactat dorind o schimbare in estetica casei, urmatorul pas a fost sa aleaga din categoria de kituri modelul preferat, apoi ne-au furnizat dimensiunile golurilor de geamuri si astfel am putut transmite cotatia de pret, precum si termenul de livrare.

In cazul produselor personalizate, cum sunt profilele decorative CoArtCo, pretul se calculeaza in functie de dimensiunile necesare proiectului.

Nu avem stocuri, fiecare comanda intra in productie in momentul lansarii comenzii ferme. Cu ajutorul utilajelor putem realiza orice model, la orice dimensiune, insa maiestria omului este cea care aduce valoare acestor profile decorative.

Va invitam sa vedeti rezultatul final al acestei case, care acum aduce bucurie si mandrie proprietarilor. Este o casa eleganta, frumos conturata, care atrage privirile trecatorilor.

Alegerea griului pentru profilele decorative aduce un plus de personalitate si unicitate. Contrastul este unul placut, care avantajeaza intreaga lucrare.

Le multumim proprietarilor pentru colaborare si increderea acordata!

O casa frumoasa contribuie la o buna dispozitie generala mult mai buna. In cadrul petrecerilor invitatii vor avea subiecte de discutie si de inspiratie.

Ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail pentru o cotatie de pret pentru profilele decorative preferate. Nu uitati sa ne furnizati si dimensiunile casei, pentru o oferta cat mai reala.