Casa Rezidentiala Bucuresti 5

Designul casei in care locuim este foarte important pentru ca ajuta la conturarea atmosferei generale si influenteaza starea de spirit a celor care locuiesc in ea.

Fatada Casa Inainte si Dupa Montarea Profilelor Decorative din Polistiren CoArtCo

De cele mai multe ori materialele slab calitative se deterioreaza cu usurinta si schimba intr-un mod neplacut infatisarea casei. Acest lucru s-a intamplat si in cazul acestui proiect, unde proprietarii acestei case au montat in urma cu cativa ani profile decorative din polistiren, fara rasina. Acestea s-au deteriorat rapid si au fost mancate si de pasari.

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren Fara Rasina afectate de Vreme si Pasari

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren Fara Rasina afectate de Vreme si Pasari

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren Fara Rasina afectate de Vreme si Pasari

Proprietarii au decis sa apeleze la serviciile firmei noastre de furnizare de profile decorative CoArtCo din polistiren expandat, acoperite cu rasina minerala grunjoasa, care le asigura rezistenta la intemperii si la razele UV. Aceasta rasina este foarte importanta pentru ca ea asigura protectie polistirenului si in contact cu vopseaua lavabila de exterior se intareste si mai mult. Aceasta reteta de rasina a fost special adaptata pentru clima din tara noastra cu schimbari mari de temperatura.

Randare 3D Fatada Casa cu Profile Decorative CoArtCo

Randare 3D Simulare Fatada Casa cu Profile Decorative CoArtCo

Simulare 3D Fatada Casa cu Profile Decorative CoArtCo

Simulare Fatada Casa cu Profile Decorative CoArtCo

Pe baza randarilor 3D s-a ajuns la proiectul de fatada dorit si s-au executat cotele profilelor decorative. Modelul ales este unul simplu, in trepte, care complimenteaza arhitectura casei. Pentru finalizarea lor a fost aleasa o vopsea lavabila de exterior alba, care permite vizualizarea umbrelor lasate de soare. Aceste umbre sunt cele care dau farmec profilelor decorative, ele aduc autenticitate.

Manopera Fatada Casa Montaj Profile Decorative din Polistiren

Manopera Montaj Profile Decorative din Polistiren CoArtCo pe Fatada Casei

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo acoperite cu Rasina Grunjoasa

Fatada Casa cu Profile Decorative din Polistiren CoArtCo  cu Rasina Grunjoasa

Le multumim proprietarilor pentru increderea acordata produselor noastre si ne bucuram ca am fost implicati in acest proiect, care a adus zambetul pe buzele proprietarilor.
Va invitam sa ne contactati si impreuna sa schimbam fatada casei dumneavoastra cu profile decorative CoArtCo!

Intreaga gama de Profile Decorative din Polistiren CoArtCo Portofoliu Complet de Lucrari facute de CoArtCo Intrebari si Raspunsuri despre Profilele Decorative CoArtCo Recomandarile echipei CoArtCo Cum Comand Profile Decorative din Polistiren CoArtCo