Proiect Casa Rezidentiala Bucuresti

Fatada casa cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Casele reprezinta o parte importanta din viata oamenilor. Ele devin un tel pentru o familie, fiind locul in care confortul se imbina cu simtul estetic al membrilor.

Fiecare are o imagine diferita fata de ce inseamna casa ideala. Iar acest lucru ofera creativitatii o paleta nemarginita de solutii.

In cazul lucrarii prezentate in acest articol, beneficiarii au dorit o schimbare eleganta a casei. Casa a fost cumparata intr-o stare buna, insa necesita imbunatatiri.

In cadrul acestui proiect am furnizat simularea de design (in colaborare cu designerul Alexandra Nicula) si toate elementele decorative personalizate.

Montajul a fost asigurat de echipa de constructori contractata de benficiari.

S-a dorit un design simplu al elementelor decorative, care sa contureze casa, fara sa o incarce. Ancadramentele din jurul ferestrelor le incadreaza usor, iar braul cu model grecesc delimiteaza parterul de restul etajelor. Bosajele evidentiaza colturile casei. Cornisa supradimensionata subliniaza inaltimea casei si incadreaza primele doua etaje. Este o casa moderna, care a fost retusata cu elemente decorative.

Toate elementele decorative au fost realizate la comanda personalizata, in functie de proportiile casei. Livram produsele noastre direct la santier.

Elementele arhitecturale pot fi adaptate sa innobileze orice tip de constructie. In functie de designul dorit realizam orice model, la orice dimensiune, in orice stil arhitectural. Bineinteles, trebuie respectate anumite proportii legate de model si dimensiuni.

Designerul care realizeaza proiectul trebuie sa aleaga modelele, sectiunile si modul de imbinare intre ele, de asemenea sa ofere solutiile tehnice si de design potrivite fiecarei situatii.

Pentru o transformare spectaculoasa a casei tale, te invitam sa ne contactezi pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro.

CoArtCo: înnobilează casa si spiritul.