Casa Rezidentiala Bucuresti 2

Realizarea proiectului de fatada pentru casa rezidentiala din Bucurestii Noi a fost o placere pentru echipa CoArtCo. Ne-am bucurat de o colaborare constructiva si plina de satisfactii pentru toata lumea implicata in acest proiect.

Comparatie inainte si dupa a fatadei casei cu profile decorative din polistiren CoArtCo

Va invitam sa vedeti cum arata casa inainte de montarea profilelor decorative. Dupa montarea profilelor decorative CoArtCo casa a prins viata si are personalitate conturata. Acum este o casa care atrage toate privirile trecatorilor. Denota eleganta si grija la detalii.

Pasii urmati de proprietarii acestei case pentru a ajunge la rezultatul dorit, din prezent, au fost: au transmis o solicitare de oferta pe mail, la care au atasat planurile casei, si-au exprimat dorintele in legatura cu stilul dorit, au solicitat serviciul de simulare de fatada, astfel incat sa vizualizeze rezultatul final. Pe baza simularii s-au realizat sectiunile profilelor decorative, a urmat producerea lor, montajul si aplicarea tencuielii decorative.

Impreuna cu proprietarii, designerul nostru grafic a realizat simularea de fatada cu profilele decorative CoArtCo. Asadar orice dimensiune sau orice model dorit putea fi pus in practica fara probleme. In functie de solicitarile proprietarilor simularile de fatada au fost modificate pana s-a ajuns la rezultatul final dorit.

Montajul a fost o parte importanta in acest proces. Profilele decorative trebuie taiate, imbinate si lipite de fatada si ulterior vopsite cu vopsea lavabila. O echipa de mesteri priceputa ajuta la realizarea unui efect estetic de fluiditate si integrare perfecta, fara imbinari vizibile sau profile montate neuniform. Casa din Bucurestii Noi este un exemplu de executie si de indemanare a constructorilor.

Procesul intreg a durat aproximativ 8 saptamani de la trimiterea cererii de oferta, pana la realizarea pozelor de portofoliu.
Ne bucura foarte mult ca proprietarii au apelat la serviciile noastre si suntem mandri de noua fatada a casei!

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa schimbam fatada casei dumneavoastra!