Proiect casa rezidentiala Corbeanca

Proiect casa rezidentiala Corbeanca

Cu totii ne dorim un loc al nostru, un loc pe care sa-l numim acasa. Fatada casei este de obicei in ton cu atmosfera casei.

In cazul acestui proiect, care include doua case, proprietarul acestora a dorit un design inspirat din stilul neoromanesc. Se remarca elementele si volumele exterioare inspirate din acest stil.

Fatada casei este luminoasa, calda si cu linii puternice. In cadrul acestui proiect am furnizat elementele decorative care apar pe toata fatada: ancadramentele, solbancurile, consolele, arcada, coloana, capitelurile, braul. Pentru fatada primei case s-a ales o culoare pastelata, iar elementele decorative au fost vopsite cu lavabila de exterior alba, pentru un contrast frumos.

Toate elementele au fost realizate la comanda, in functie de dimensiunile fatadelor. Toate produsele noastre fiind produse in acest fel. In acest caz rezultatul final este unul foarte placut si indragit de toata lumea.

Aceasta casa isi asteapta beneficiarii, fiind pregatita sa daruiasca o atmosfera calda, placuta si confortabila, intr-o zona rezidentiala linistita.

Daca doriti sa va ghidam pentru alegerea elementelor decorative potrivite casei dvs., va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de mail sau telefonic.