Proiect Casa Rezidentiala Corbeanca 2

Proiect Casa Rezidentiala Corbeanca. Poveste unică în lume, născută din libertatea dată de proprietari specialiștilor în profile personalizate de la CoArtCo

Fiecare casă este unică în felul său, dar păstrează clișee de construcție sau de amenajare. Nu și casa din Corbeanca, care, după ce a fost personalizată de echipa CoArtCo, a devenit prima casă din lume cu bosaje, așa-zisele panouri decorative, curbate.

Unul dintre cele mai complexe proiecte în care echipa noastră s-a implicat recent, având o durată de o lună doar în cazul montajului profilelor decorative, casa din Corbeanca și-a primit o nouă identitate, de-a dreptul spectaculoasă, cu ajutorul proprietarilor, care s-au lăsat pe mâna specialiștilor CoArtCo, cărora le-au oferit o libertate de exprimare aproape totală.

Proiectul a luat naștere când proprietarii, hotărâți să ofere o identitate aparte căminului din Corbeanca, au avut curiozitatea de a ne solicita o simulare 3D, pe care am îmbunătățit-o împreună, până ce locuința a căpătat aspectul dorit.

După ce design-ul a prins viață sub forma unor profile decorative personalizate, a urmat montajul, care a durat nici mai mult nici mai puțin de o lună de zile.

Întrucât utilizarea de panouri decorative cere existența unei baze perfecte de montaj, a fost necesară îndreptarea fațadei vechi.

Efortul a fost însă răsplătit cu obținerea unui finisaj perfect neted și al unui design final desprins din cele mai imposibile vise ale proprietarilor, grație îndemânării și a experienței echipei de montaj a CoArtCo.

Pe lângă cei 900 de metri liniari de bosaj, cunoscut și ca panou decorativ, proiectul locuinței din Corbeanca a mai inclus utilizarea de ornamente decorative, ancadramente pentru ferestre, cornise, bosaje pentru colțuri, brâuri.

Toate elementele au fost realizate din polistiren expandat A200, cu densitatea de 30 de kg/m3, grunduite manual cu un strat dublu de rășină, special concepută pentru mediul din România, care conferă o rezistență sporită, pe parcursul a zeci de ani.

Tot în cadrul proiectului casei din Corbeanca, în curte, au fost amenajate și terase cu structură metalică ce beneficiază de scurgerea apei pluviale prin coloane ascunse, oferind astfel eleganță și stil, în ton cu designul locuinței.