Proiect casa rezidentiala Corbeanca 4

Casa in care locuim este oaza de liniste si de relaxare pentru fiecare dintre noi. Ne place ca spatiul nostru sa ne reprezinte cel mai bine si sa ne asigure confortul dorit.

Proiect casa rezidentiala Corbeanca

In egala masura casa este cartea de vizita a familiei care locuieste in ea. Fiecare familie este unica si la fel si fiecare exterior si interior de casa este diferit. Toate aceste diferente ne dau personalitate si ne incanta imaginatia.

Proiectul acestei case din Corbeanca este unul diferit, elegant prin liniile drepte, cu farmec prin modelele alese. Ornamentele alese sunt clasice, ele incadreaza casa perfect, avand proportiile bune.

La acest proiect am furnizat: toate elementele decorative de exterior (ancadramente, bosaje, brauri, cornisa, profil de soclu etc.), simulare de design cu fatadele casei si montajul aferent.

Se remarca panoul decorativ traforat de pe fatada principala, care atrage toate privirile. Modelul ales este unul traditional romanesc si se numeste Steaua cu opt colturi dupa care se ghideau pastorii nostri, fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute in tara noastra. Inspiratia pentru acest panou a venit de la banca metalica de exterior, care are motive traditionale romanesti.

Este un proiect frumos, care ne-a facut sa fim mandri de traditiile noastre si de mestesugurile strabunilor nostri. S-a dorit o reinterpretare a motivelor populare romanesti, intr-un mod elegant, adaptata societatii in care traim.

Le dorim proprietarilor cat mai multe zile insorite in care sa se bucure in tihna de casa lor, stand pe bancuta din gradina, cu o cafea buna, alaturi de prieteni dragi. Le multumim pentru o colaborare excelenta!

Pentru mai multe detalii referitoare la produsele noastre personalizate, va invitam sa ne contactati pe adresa de mail: office@profiledecorative.ro.