Proiect Casa Rezidentiala Corbeanca 5

Se spune ca, la inceput, noi construim casa, insa mai tarziu ea este cea care ne construieste pe noi. Casa este locul unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului alaturi de familie si de prieteni, este locul unde putem fi noi, departe de ochii lumii, unde luam cele mai importante decizii, unde ne bucuram de cele mai frumoase momente sau unde ne retragem atunci cand vrem sa fim doar noi cu gandurile noastre.

Asftel, nu exista nicio indoiala ca locul pe care il numim acasa este cel care ne modeleaza, care ne inspira, care ne face sa ne simtim intr-un anumit fel. De aceea credem cu tarie ca o casa frumoasa ne face sa ne simtim mai fericiti, mai impliniti, mai frumosi, mai buni cu noi insine si cu cei din jurul nostru.

Una dintre etapele cele mai frumoase din viata noastra este cea in care ne construim casa. Intr-un cadru linistit si natural, aceasta casa simpla din Corbeanca astepta sa imbrace hainele cele mai frumoase – o fatada eleganta, creata doar pentru ea cu elementele decorative personalizate CoArtCo ce nu se vor demoda niciodata si care vor rezista de-a lungul timpului.

Proiectul pe care il prezentam este unul de infrumusetare a fatadei unei constructii noi, moderne, dar careia ii lipseau acele ingrediente care sa o scoata din anonimat – profilele decorative CoArtCo. Exteriorul casei inseamna mai mult decat niste pereti simpli care au rolul de a-ti oferi siguranta si intimitate. Exteriorul casei este acela care vorbeste cel mai mult despre tine, fie ca iti place sau nu.

Mai mult decat atat, fatada casei adauga valoarea estetica, dar si financiara, fiind un element decisiv daca vei hotari vreodata sa iti vinzi casa.

Revenind la proiectul nostru, primul pas esential a fost simularea de design.

Simularea 3D realizata de echipa noastra este una cat se poate de realista care ne permite sa alegem elementele decorative potrivite si sa le aplicam virtual constructiei pentru a vedea cum ar arata proiectul final. Acest pas este foarte important si in functie de acesta sunt alese elementele decorative si marimile acestora pentru a ne asigura ca se vor integra perfect. Dupa aceea urmeaza construirea elementelor decorative CoArtCo. Pentru acestea, folosim polistiren expandat A200; profilele sunt grunduite in doua straturi cu o rasina minerala care protejeaza impotriva intemperiilor si a razelor UV.

Pentru acest proiect, montajul a fost realizat de o echipa aleasa de beneficiar. Montajul influenteaza rezultatul final si ne-am bucurat nespus sa vedem ca standardele echipei alese sunt cele mai inalte, rezultatul final fiind unul deosebit.

Ne plac persoanele indraznete, carora nu le este teama sa viseze si sa isi transforme dorintele in realitate. Esti o persoana unica prin tot ceea ce faci asa ca, de ce sa nu fie si casa ta la fel?

Daca iti doresti o casa cu personalitate, te invitam sa ne contactezi. Suntem la dispozitia ta si iti vom raspunde la toate intrebarile legate de modul in care iti poti personaliza fatada casei folosind profilele decorative CoArtCo. Te vom ghida in alegerea elementelor decorative potrivite casei tale, vom realiza simularea 3D, vom produce elementele decorative si iti putem pune la dispozitie echipa noastra de montaj.

Te invitam sa ne contactezi!