Proiect casa rezidentiala Corbeanca 3

O casa frumosa si luminoasa. Asa a inceput povestea acestei case, finalizata in anul 2018. Este o casa realizata pe parter, inalta si bine proportionata (in acest link apar pozele de pe parcursul intregii transformari).

Designul si constructia acestei case au fost realizate integral de echipa noastra, atat la exterior, cat si la interior (pentru poze de la interior accesati acest link. Este un concept CoArtCo.

Vanzare casa corbeanca sat tamasi

Exteriorul este simplu, curat, bine conturat cu elementele arhitecturale CoArtCo. Este o casa cu influente mediteraneene. Geamurile sunt mari, pentru o buna luminare a interioarelor. Ancadramentele din jurul lor au fost special gandite pentru un contur echilibrat.

Sunt de tip caseta, aducand o nota de modernitate. Deasupra gemurilor exista un fornton integrat in cornisa, trecerile fiind frumos reliefate de umbre.

Casa are o inaltime de 4 metri pana la sageac. Fiind o casa doar pe parter, are o inaltime mare, iar provocarea a fost ca elementele arhitecturale sa proportioneze bine aspectul casei. Pentru tencuiala decorativa de tip bob de orez s-a ales un gri deschis, iar cornisa, ancadramentele si capitelurile au fost vopsite cu vopsea lavabila alba.

Toate gemurile mari au aceeasi dimensiune, sase dintre ele avand 2 metri lungime x 2,25 metri inaltime; geamul orizontal de la bucatarie avand 2 metri x 60 de cm inaltime; iar patru dintre ele au 1 metru x 2,25 metri inaltime.

Pergola din lemn delimiteaza zona de terasa. Gardul este impunator, stalpii fiind decorati cu capace de gard.
Pavajul este maro, iar acoperisul din tigla de beton de culoare rosu-caramiziu. Liniile drepte si simetria dintre ele au fost tema acestei case.

Un design simplu si elegant, care sa evidentieze intr-un mod placut aceasta casa noua. Daca doriti sa colaborati cu echipa noastra, va invitam sa ne contactati pe adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro. Serviciile oferite de firma noastra includ: proiectarea, constructia si finisarea caselor la cheie.

Aceasta casa este de vanzare. Mai multe detalii puteti vedea in acest link.