Proiect casa rezidentiala Craiova

Proiect casa rezidentiala Corbeanca

Casele neoromanesti ocupa un loc aparte in portofoliul nostru de lucrari. De fiecare data suntem bucurosi ca putem realiza astfel de proiecte deosebite, in singurul stil arhitectural specific tarii noastre.

Toate elementele arhitecturale de pe fatadele acestei case au fost realizate in stilul neoromanesc, la dimensiuni personalizate. Elementele decorative furnizate: cornisa, kituri complete pentru ferestre, capitelurile si baza pentru coloane, arcadele, panourile decorative.

Rezultatul final este unul spectaculos, deosebit. Acest stil arhitectural nu este accesibil pentru toata lumea, fiind rezervat unei anumite nise, care ii intelege frumusetea si poate sustine financiar investitia. Toate decoratiunile au detalii atent alese, astfel incat sa fie unitate in povestea pe care o exprima.

Lucrul la o casa in acest stil dureaza mai mult, avand o complexitate sporita. Recomandam sa ne contactati din timp, daca doriti sa realizati o casa in stil neoromanesc.

Terasa din lemn sculptat completeaza foarte frumos intreaga casa. O casa autentic neoromaneasca.

Felicitam beneficiarii pentru alegerea acestui stil arhitectural si speram ca astfel de proiecte sa fie din ce in ce mai dese.

Pentru a decora casa ta cu astfel de elemente decorative te invitam sa ne contactezi pe mailul nostru: office@profiledecorative.ro.

Realizam simulari de design de exterior si de interior, elemente arhitecturale personalizate si oferim montaj specializat.