Proiect casa rezidentiala Drobeta-Turnu Severin

Proiect casa rezidentiala Drobeta-Turnu Severin

Va prezentam un proiect drag noua, proiectul de renovare a fatadelor casei, din Drobeta-Turnu Severin. Este un proiect cu concept clasic, care ne-a incantat prin dispunerea simetrica.

Beneficiarii acestei lucrari au apelat la firma noastra pentru o colaborare completa: simulare de design, productie elemente arhitecturale si montaj specializat.

Primul pas a fost stabilirea unei estimari de buget, avand in vedere forma casei, dimensiunile si stilul arhitectural dorit. A urmat realizarea simularii 3D a casei, cu elemente arhitecturale, in viziunea designerilor firmei noastre.

Durata de lucru la simularea 3D a fost de aproximativ 2-3 saptamani.

In cadrul acestui proiect designerii CoArtCo au folosit ca elemente arhitecturale: panourile de tip bosaj, ancadramente in jurul la ferestre, cornisa cu model, profile de soclu, profil de brau, stucaturi si stalpi decorativi.

Dupa stabilirea designului final s-a trecut la productia personalizata a elementelor decorative, conform proiectul de design. Echipa de montaj este cea care a pus in practica conceptul.

Montajul specializat este foarte important la un astfel de proiect, asigurand rezultatul estetic dorit. Este o munca care necesita multa atentie la detalii. Durata montajului a fost de aproximativ 2 saptamani.

Panourile de tip bosaj sunt cele care au echilibrat aspectul casei. Toate elementele arhitecturale sunt de inspiratie clasica, elegante si cu model simplu, conturand foarte placut o personalitate puternica casei. Toate elementele se imbina perfect intre ele, prin treceri frumos delimitate, iar proportiile lor au fost calculate in functie de dimensiunile casei.

Daca iti doresti o astfel de transformare a casei tale, te invitam sa ne contactezi la adresa noastra de mail: office@profiledecorative.ro.