Proiect Casa Rezidentiala Focsani

Fatada unei case este importanta pentru ca ea prezinta personalitatea proprietarilor. Proiectul casei rezidentiale de la Focsani s-a concretizat frumos si natural.

Proprietarul casei ne-a acordat increderea de a propune elemente decorative care sa infrumuseteze fatada casei sale. Ii multumim pe aceasta cale pentru colaborarea foarte placuta! Dintr-o casa care ar fi fost simpla si anosta, vedem acum o casa primitoare si calda, cu detalii atent gandite.

Fatada este innobilata cu arcade inflorate si panouri pline de motive vegetale. Este o casa cu personalitate, plina de viata si de culoare.

Manopera profilelor decorative a fost o parte foarte importanta a acestui proiect si a ajutat la conturarea frumoasa a profilelor si imbinarea lor perfecta.

Proportiile profilelor au fost gandite in functie de dimensiunile casei. Se remarca soclul in partea de jos casei, care inconjoara casa si face legatura cu profilele de la usa. Geamurile de la etaj cu arcade sunt puncte de focus, care intregesc aspectul final.

Toate profilele sunt realizate in polistiren exapndat acoperite cu o rasina minerala grunjoasa, care le confera rezistenta la intemperii si raze UV. Peste aceasta rasina se aplica vopsea lavabila de exterior, in orice culoare dorita.

Casa este echilibrata si frumoasa, primitoare si gata sa isi primeasca invitatii.

Cu ajutorul profilelor decorative CoArtCo fatada casei se schimba spectaculos si devine unica.

Va invitam sa ne contactati si impreuna sa schimbam infatisarea fatadei casei dumneavoastra!